Ana Sayfa Genel Yeni Hyundai Tucson Lansman Öncesi Boy Gösterdi

Yeni Hyundai Tucson Lansman Öncesi Boy Gösterdi

0
2945

Yeni Hyundai Tucson 

N Line donanım paketi ile Kona modelinin geleceğinin müjdesini veren Hyundai, Tucson‘un tamamen yenilenen ilk çizimlerini paylaştı. Yeni Hyundai Tucson’un dördüncü nesli, 15 Eylül’deki çevrimiçi dünya lansmanında tüm otomobil severlere tanıtılacak. Yepyeni bir tasarım, oldukça ferah ve estetik bir iç mekana sahiptir. Bununla birlikte teknolojik özelliklerle satışa sunulacak olan Yeni Hyundai Tucson, markanın Parametrik Tasarım felsefesine bağlı kalınarak hazırlandı. Yeni Tucson, Hyundai imzalı yeni teknoloji ürünü parametrik gizli far sistemi sayesinde segmentinde ilkleri hayata geçiriyor. Hyundai’nin yükselişi açısından önemli bir kilometre taşı olan Tucson, özellikle gelişmiş ve üst düzey sürüş deneyimleriyle kullanıcısına sadık bir model olmayı hedefliyor.

Tucson’un sıra dışı çizgileri, markanın yeni “Parametrik Dinamik” tasarım felsefesiyle hazırlandı. İkili kokpit tasarımı, yüksek teknoloji ve üst düzey rahat bir kullanıcı deneyimi sağlayacaktır.

Tucson Artık Daha Büyük Daha Heybetli

İlk olarak Yeni Elantra’da tanıtılan “Sensuous Sportiness – Duygusal Sportiflik” tasarım kimliği, Tucson’un üst düzey “Parametrik Dinamikler” tasarım temasına da duygusal bir geçiş sağlıyor.  Kabartma yapısıyla mücevheri andıran bir ızgaraya sahip olan dördüncü nesil Hyundai Tucson modelinin gövdesi, önceki nesillere göre daha büyük ve daha geniştir. Daha uzun motor kaputu ile gelen otomobil, yandan bakıldığında geleneksel SUV’lardan farklı olarak coupe formatıyla dikkat çekiyor. Uzatılmış dingil mesafesi ve daha kısa ön ve arka tekerlek çıkıntıları ile otomobilin yan tarafında köşeli ve sert geçiş çizgileri var. Bu sayede arabanın daha büyük ve heybetli görünmesi sağlanır.

Premium bir görünüm sunabilen aracın, eskisine göre çok daha sert bir mizaca sahip olduğu açık. Ayrıca, Tucson için parametrik tasarımın bir başka avantajı, hareketsiz dururken bile akıcı görünmesidir. Duruşunu yeni nesil jant tasarımıyla pekiştiren Hyundai Tucson, ferah iç mekanı ile son yılların en iddialı SUV modellerinden biri olmaya aday görünüyor. İç mekanda sıklıkla uzay teknolojisi ve bilgisinden bahseden Hyundai mühendisleri; Dördüncü nesil Hyundai Tucson, daha alçak bir dijital ekrana ve ikili kokpit tasarımına sahiptir. Sürücü ve yolcu, araçtaki konfor özelliklerinden tamamen ayrı olarak yararlanabiliyor. Birinci sınıf malzemeler kullanılarak hazırlanan kokpitte her şey yerinde ve birinci sınıf bir model izlenimi veriyor.

2.El Hyundai Tucson İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

HENÜZ YORUM YOK