Volvo S80 İnceleme

0
3269
Volvo S80

Volvo S80 geniş boyutları, teknolojik donanımları ve lüks iç yaşam alanıyla konforu ve zarafeti bir arada sunuyor. Modern ve estetik iç yaşam alanıyla konforlu bir yolculuk yaşatan otomobil gelişmiş güvenlik donanımları sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Volvo’nun güvenli sürüş mottosunun bayrak taşıyıcı otomobillerinden birisi olan Volvo S80 modelinin 2012-2016 yılları arasında üretilen makyajlı versiyonunu sizler için inceledik.

Konfor ve Güvenlik

Volvo S80

Volvo modelleri özellikle son yıllarda karıştıkları kazalardan oldukça az hasarla kurtulmalarıyla popüler hale geldi. Gelişmiş sürüş asistanları ve güvenlik sistemleri ile güvenli bir yolculuk deneyimi sunan Volvo S80 lüks ve konforlu iç yaşam alanıyla rahat ve keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Kör nokta uyarı sistemi, çarpışma önleme sistem ve acil durum fren sistemi gibi güvenlik sistemleri otomobilin olası kaza durumlarına karışmasının önüne geçiyor. 

Start stop sistemi, hız sabitleme sistemi, yokuş kalkış desteği, geri görüş kamerası ve park mesafe kontrol sistemi sürücüye rahatlık ve konfor sunuyor.

Viraj aydınlatmalı adaptif led farlar sağladığı yüksek aydınlatma mesafesiyle sürücünün görüş kabiliyetini artırıyor.

iç mekan

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar yolcuların uzun süren yolculuklarda bile rahat etmesi için özel olarak geliştirilmiş. Bel ve yan desteği bulunan koltuklar tüm yol koşullarında stabil ve rahat oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar yolcuların vücut ısılarını korumalarını ve soğuk havalarda bile keyifle seyahat etmelerini sağlıyor.

Sadeliğin ve zarafetin uyum içerisinde harmanlandığı iç yaşam alanında kullanılan yüksek kalitede malzemeler yolcuların Premium bir otomobilin içerisinde olduklarını hissetmelerini sağlıyor.

Volvo S80 Yakıt Tüketimi ve Performans 

Volvo S80

1,6 litre dizel versiyonu 115 PS güç ve 270 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 12,8 saniyede tamamlayan 1,6 D modeli maksimum 185 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 5,3 litre ve şehir dışı kullanımda 4 litre yakıt tüketim değerine sahip olan otomobil ortalama 4,5 litre yakıt tüketiyor.

1,6 litre benzinli model 180 PS güç ve 270 NM tork değerlerine sahip. 9,2 saniyede 0-100 km hızlanmasını tamamlayan otomobil maksimum 220 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içinde 10 litre ve şehir dışında 6 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan model karma kullanımda ortalama 7,5 litre yakıt tüketiyor.

2,0 litre dizel motor seçeneği 181 PS güç ve 400 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasına 8,4 saniyede ulaşan otomobil maksimum 225 km hıza çıkıyor. Şehir içi kullanımda 5,1 litre ve şehir dışı kullanımda 3,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 4,3 litre yakıt tüketiyor.

Volvo S80 Fiyatı 

Volvo S80 ikinci el fiyatları motor seçeneklerine, donanım paketine ve aracın genel durumuna göre farklılık göstermektedir. S80 modelleri özelliklerine göre ortalama 200.000 TL – 450.000 TL arasında değişen fiyatlara satılmaktadır.

İkinci El S80 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here