Alman otomobil üreticisi BMW, önceki nesli 2017 yılında tanıtılan Yeni BMW M3 CS modelini tanıttı. Markanın performans otomobilleri arasında yerini alan model, önceki neslinden farklı olarak xDrive dört tekerlekten çekiş gücüyle dikkat çekiyor. Yine sadece otomatik şanzımanla sunulacak M3 CS hakkında tüm bilinenleri sizler için derledik.

Yeni BMW M3 CS’ye İlk Bakış!

Güçlü performans otomobili artık daha agresif çizgilere sahip. BMW’nin M4 CSL modeli ile benzer tasarıma sahip olan model, kaputtaki siyah şeritleriyle dikkat çekiyor. Otomobilin yan kapılarındaki çıkıklarla birlikte parlak yeşil rengi sadece CS’ye özel. Ayrıca üst kaputun karbon fiberden üretilmesi aracı daha hafif hale getirmiş. Bu şekilde önceki nesline göre 75 kilogram daha hafiflemiş. Hava girişleri ve ayna kapaklarında da CFRP meteryali kullanılmış

Motor, Güç ve Performans

Yeni BMW M3 CS

Sınırlı sayıda üretilen otomobilin motor kısmında ise tıpkı önceki model gibi 0.3 litrelik turbo motora sahip. Altı sıralı performans motoru 543 HP güç üretiyor. Otomobilin 0-100’e hızlanması ise 3,4 saniye gibi iddialı bir süre olarak dikkat çekiyor. Ayrıca standart M sürücü paketiyle ise 302 km/s azami hızına çıkabiliyor.

Yeni BMW M3 CS Kaç Adet Üretilecek?

Sınırlı sayıda üretilecek otomobilin kaç adet üretileceği konusunda ise henüz kesin bir bilgi yok. Büyük bir ihtimal 1.000 adet üretilecek otomobilin satışları ilk önce ABD, Almanya, İngiltere ve Japonya’da gerçekleşecek ve Mart ayından itibaren Münih’te üretimine başlanacak. Ayrıca renk konusunda çok iddialı olan otomobili satın almak isteyenler; Frozen Solid White, Signal Green, Brooklyn Grey ve Sapphire Black renkler seçeneklerine sahip olacak.

Yeni Performans Modelinin Fiyatı Ne Kadar?

Mart ayında üretime girecek modelin giriş seviyesindeki modeli 119.700 dolardan satışa sunulacak.

Sıfır kilometre BMW modellerini incelemek ve modeller hakkında daha fazla şey öğrenmek için buraya tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here