Pagani Zonda, İtalyan üreticinin mavi karbon fiber kaplamaya sahip tek örneği olarak bulunuyor. Muhtemelen var olan tek mavi karbon fiber Pagani Zonda şimdi bir müzayedede satışa çıkıyor. Bu tek örneğin fiyatının oldukça yüksek olacağını tahmin etmek zor değil. Asıl merak edilen ne kadar olacağı ve bu araca sahip olma şansını kimin yakalayacağı.

Pagani Zonda; Mavi Karbon Fiber Kaplı Tek Örnek

Zonda otomobilleri, İtalyan marka Pagani tarafından 1999-2011 yılları arasında üretilen spor araba çeşitlerinden oluşmaktadır. Zonda’nın halefi olan Pagani markasının en ünlü araçlarından biri olan Huayra on yıldır piyasada ve oldukça etkileyici. Pagani’nin tek seferlik örnekleri önermeye devam etmesiyle kanıtlandığı gibi, Zonda her zamanki kadar popüler. Fiyatı bununla doğru orantılı olarak her zamanki kadar yüksek. Ayrıca Pagani Zonda çok az bir kesimin alabileceği şekilde.

Pagani Zonda; Mavi Karbon Fiber Kaplı Tek Örnek

Pagani, Zonda Devrimi’nin yalnızca beş örneğini üretti ve bu model, BH Müzayedesi tarafından açık artırmaya hazırlanıyor. İtalyan otomobil üreticisi Revolucion’u 2013 ortalarında ortaya çıkardı. Söz konusu örneğin mavi karbon fiber dış kaplamaya sahip tek örnek olduğuna inanılıyor. Pagani’nin karbon fiberi uygulamanın mutlak ustası olduğu bir sır değil. Bu Zonda’nın çeşitli dış panellerine uygulanan mavi renk, onu hemen öne çıkarıyor.

Mavi karbon fiberle tamamlanan gövde panellerinin ötesinde, Zonda yalnızca pistte kullanılabilen hiper otomobildir. Ayrıca daha geleneksel bir karbon fiber kaplamaya sahip çeşitli parçalar da içeriyor. Dış kısım ayrıca onu daha da öne çıkaran çeşitli parlak mavi vurgular içerir. Karbon fiberin mavi kaplama ile buluştuğu bu otomobil manzarasını gerçekten görülmeye değer buluyoruz.

Pagani Zonda; Markanın Mavi Karbon Fiber Kaplı Tek Örneği

Açıkça görülüyor ki, bu Zonda Revolucion’u ilk sipariş eden kişi, iki tonlu mavi Alcantara ve deri kaplı koltuklarla mavi vurgular kabinde devam ederken mükemmel bir zevke sahip. Hava delikleri de dahil olmak üzere kabinin diğer parçaları mavi renkte tasarlanmış. Ayrıca iç mekanda da gösterge panelindeki bir avuç kadran mavi renkte sunuluyor. İç mekanın geri kalanı ise daha fazla karbon fiberle tamamlandı.

Nadir Pagani Zonda’nın son zamanlarda sattığı fiyatlar göz önüne alındığında, bu Revolucion’un en az 5 milyon dolar etmesini bekliyoruz.

 

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here