Mercedes-Benz 2023 yılı için Elektrikli Karavan deneyimini kullanıcılarına yaşatmak için EQT Marco Polo isimli tam donanımlı karavanı çıkartmaya hazırlanıyor. %100 elektrik enerjisi ile donatılan tam teçhizatlı karavan 2023 yılı ortalarına doğru kullanıcılarına lüks deneyimi yaşatacak.

Elektrikli Karavan

Mercedes-Benz EQT Marco Polo

Dünya da ve ülkemizde karavan araç ile seyahat etme tutkusu oldukça popüler. Bu nedenle karavanlar geniş bir kitleye hitap ediyor. Karavanda en çok nelere ihtiyaç duyarız? Karavanınızda donanım ve ekipman ne kadar çok olursa o kadar keyifli ve rahat yolculuk yapmaya imkanınız olur. Peki ya Mercedes EQT Marco Polo model karavan ile kullanıcıları neler bekliyor? Gelin hep birlikte göz atalım:)

EQT Marco Polo Özellikleri

Mercedes-Benz EQT Marco Polo iç mekan

Mercedes-Benz elektrikli karavanı 2.716 mm dingil mesafesi bulunuyor. Uzun dingil seçeneğinin 2023’te tanıtılacağı belirtilen bu karavan 4.498 mm boya sahip olacak. Oldukça şık bir tasarımla kullanıcılarıyla buluşacak olan model 122 HP güç ve 245 Nm tork üreten elektrikli motora sahip. Arka aksın önünde 45 kWh‘lık lityum-iyon batarya mevcut. Bataryalar 38 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar hızlı özelliği ile şarj oluyor. EQT Marco Polo karavanın 282 km menzili bulunmaktadır.

İç Mekan

elektrikli karavan

Mercedes-Benz EQT Marco Polo Elektrikli Karavanın tavanında güneş paneli yer alıyor. Ayrıca çıkarılabilir bir batarya, isteğe bağlı olarak sunulan 12 litrelik su deposuna sahip lavabosu mevcut. Karavanlarda en çok ihtiyaç duyulan, 15 litrelik kompresörlü buzdolabı ve çıkarılabilir gaz kartuşlu ocak bulunuyor.

Ayrıca mutfak ünitesindeki çekmeceler çatal bıçak takımı, tabak takımı ve erzaklar için de bölümler mevcut. Ayrıca, yine isteğe bağlı mutfak ünitesi, iki kamp sandalyesi ve bir masa da bu araçta mevcut. 

Karavanlar da konfor için yatak kısmı oldukça önemli bir husus olmaktadır. Kullanıcılarına rahat bir yaşam alanı sağlamayı hedefleyen EQT Marco Polo’da tavan yatağına sahip açılır bir tavan mevcut. Tavan, makaslı tasarıma sahip. Böylece kolayca kaldırılabiliyor ve arka bölümünde ayakta durmak için makul düzeyde alan sunuluyor. Tavan yatağında 1.970 mm ile 970 mm alan mevcut. Ayrıca aracın arka bölümünde de ek olarak 2.000 mm ile 1.150 mm ölçülerinde katlanabilir bir uyku alanı daha yer almaktadır.

Sıfır Kilometre Mercedes Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here