Yeni Mazda3 nasıl bir otomobil? Peki, Mazda3 fiyatı nasıl? ÖTV indirimi ile Mazda 3 fiyatı ne oldu? Son model Mazda3 hakkında keyifli bir araştırma yaptık. İşte detaylar…

ÖTV indirimi ile Mazda3 fiyatı ve özellikleri hakkında bir araştırma yaptık…

Sıfır Mazda3 Almanın Tam Zamanı!

Mazda, dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden biri. Ancak markayı ilk yıllardan beri rakiplerinden ayıran bir konu var ki bugünün başarısının sırrı bunda gizli. Mazda, ruhu olan otomobiller tasarlamayı önemsiyor. Mazda tasarım ekibi bir felsefeye odaklanıyor ve otomobili bu felsefeye uygun olarak üretiyor. İşte bu, araçlara çok özel bir ruh katıyor; onları sıradan makine ya da metal bileşenleri olmaktan çok öteye taşıyor. Mazda 3 modeli de böyle bir enerjiyle üretilmiş bir otomobil. Yıl sonu kampanyalı fiyatları ve ÖTV indirimi ile Mazda3 almak üzere size en yakın Mazda temsilcisini ziyaret edebilirsiniz.

Peki, Mazda3 özellikleri neler?

2017 makyajı sonrasında araç, daha konforlu, daha güçlü ve daha fazla teknolojik hale geldi. Sıfır km Mazda3 almayı düşünenler için iki karoser seçeneği var: sedan ve hatchback.

Sedan Mazda3, daha fazla yaşam alanı sunuyor. HB mazda3 ise daha dinamik bir sürüş keyfi veriyor. Ancak temelde donanım paketleri benzer.

Mazda3 Sedan Hakkında Bilgi İçin Buraya Tıklayın!

Mükemmel Uyum!

Otomobil ve sürücünün mükemmel uyumunu hissedeceğiniz bir otomobil tasarımı var karşımızda. Tasarımcılar, tıpkı at ve binici arasındaki duygusal uyumu gibi bir bağ kurmak istemişler. Bu amaçla da daha dinamik, daha hızlı tepki veren bir otomobil teknolojisi üzerinde çalışmış ve mükemmel uyumu yakalamışlar.

Mazda3 Fiyatları Nasıl?

Sedan ve HB karoser seçenekleri olan otomobilde donanım paketine ve bunlara ek olarak almak isteyeceğiniz detaylara göre fiyat değişiyor. Ancak Mazda3 sedan fiyatı 127.743 TL’den başlıyor.

Yeni Mazda 3’te Bilgi Ve Eğlence Teknolojisi Nasıl?

Yeni bir otomobil alırken pek çoğumuz artık bilgi sistemleri alt yapısı ve sunduğu eğlence konforunu önemsiyoruz. Saatlerimiz otomobilin içinde geçince onu sadece bir ulaşım aracı olarak değil yaşam alanı olarak da görmek istiyoruz. Peki, Mazda3 teknoloji konusunda nasıl? Öncelikle araç içi bağlantı sistemi çok gelişmiş. Bu da radyo ve internet erişimini hızlı kılıyor. Yakıtın ne durumda olduğunu, bir sonraki bakım tarihini de size bildiren akıllı bir otomobil olmasını sağlıyor.

  • DAB, AM/FM radyo, CD/MP3 
  • Uyumlu mobil cihazlarla Bluetooth® bağlanabilirliği
  • 7″ renkli dokunmatik ekran
  • 9 hoparlörlü surround ses sistemi – Bose® Centerpoint®
  • Yedek (AUX) jak ve USB girişleri
  • Multimedya (HMI) Kumandası ve ses kontrol düğmesi sunulan bazı özellikler olarak öne çıkıyor. 

Yeni Mazda6 İncelemesi için buraya tıklayın!

Mazda3 Performans Verileri Nasıl?

Segmentinin öncüsü olabilecek bir motor teknolojisi ile yakıt ekonomisi ve performans dengesini mükemmel optimize ettiğinin altını çizelim. Skyactiv teknolojisi Mazda3’ün öne çıkan özelliklerinden biri. Bu da performansı oldukça iyi bir seviyeye taşıyor.

Mazda3 sedan Mazda3 Tasarım Dili

Mazda, ürettiği otomobillerin bir ruhu olması gerektiğine inanıyor. Onları sadece güçlü birer makine olmaktan öte, sürücü ile duygusal bağı olan ve onun komutlarına anlık tepki veren bir yol arkadaşı olarak görüyor ve böyle tasarımlar yapıyor. Her bir tasarımın da bir adı ve esinlendiği felsefesi var. Mesela Mazda3’ün tasarım adı Hareketin Ruhu. Kodo felsefesinden gelen bu isim, aracın tasarım detaylarında hissediliyor. Bu arada bu tasarım dili ile Reddod Design Award ödülünü almıştı.

Yeni Mazda3 Renk Seçenekleri Nasıl?

Yeni Mazda3 renk konusunda kafa karıştırmıyor ama hemen her zevke seslenecek bir renk paleti sunuyor. Kutup beyazı, derin mavi, sonsuz mavi, jet siyahı, çelik grisi, sedefli inci beyazı, kül grisi, ateş kırmızısı sunulan Mazda 3 renk seçenekleri.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here