Isuzu D-Max 2021 V-Joy İnceleme

0
5484
Pick Up

Isuzu D-Max 2021 yeni teknolojileri ve yüksek performansıyla en zorlu arazilerde keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Önceki nesillerine göre çok daha agresif ve keskin çizgilere sahip olan yeni Isuzu D-Max 2021 sportif tasarımıyla övgüyü hak ediyor. Modern iç yaşam alanı ve yeni nesil donanımlarıyla beklentilerin üstünde rahatlık ve konfor sunuyor. 

Uzun yıllar boyunca sağlamlığı ve dayanıklılığı ile efsane haline gelen Isuzu D-Max en zorlu arazilerde performansından ödün vermeden keyifli sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek çekiş gücü ve sınıf standartlarının üzerinde yükleme kapasitesiyle özellikle kırsal bölgelerde yaşayan kullanıcıların işlerini hafifletiyor. 

Son yıllarda büyük ilgi gören Off-Road motor sporları için özel olarak modifiye edilen arazi araçları arasında Isuzu D-Max 2021 modelini sıklıkla görmekteyiz. Standart arazi araçlarından çok daha fazla teknolojik donanımlara sahip olan Yeni D-Max sunmuş olduğu üst seviyede konforla öne çıkıyor.

Isuzu D-Max 2021 Özellikleri ve Performansı 

Isuzu D-Max 2021

Ticari işlerde ve arazilerde kullanılan araçların performansı ve yakıt tüketimi kullanıcıların merak ettikleri konuların başında geliyor. Isuzu D-Max 2021 modelinde kullanılan yeni nesil motor aracın her koşulda yüksek performans sunmasını ve uygun seviyelerde yakıt tüketmesini sağlıyor. Bu tarz araçların şehir içi kullanımının da yaygınlaştığı göz önüne alınınca merak edilen diğer bir önemli konu yakıt tüketimi oluyor. 

163 PS güç ve 360 NM tork üreten 1.9 litre turbo dizel motor 6 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle sunuluyor. Şehir içi kullanımda 8,3 litre ve şehir dışı kullanımda 7 litre yakıt tüketen Isuzu D-Max 2021 V-Joy karma kullanımda ortalama 7,5 litre yakıt tüketiyor. 0-100 km hızlanmasını 12,5 saniyede tamamlayan araç maksimum 180 km hıza ulaşıyor. 

Arazi Kabiliyeti 

Isuzu D-Max 4×4 her türlü zemin ve arazi koşulunda yüksek performansı ve dayanıklılığıyla keyifli ve güvenli sürüş deneyimi sunuyor. 2020 kg boş ağırlığa sahip olan araç 1080 kg yük taşıma kapasitesiyle işlerinizi kolaylaştırıyor.

Konfor ve Donanımlar 

Isuzu D-Max 2021

Isuzu D-Max 2021 teknolojik ve modern iç yaşam alanıyla oldukça konforlu ve rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha geniş ve rahat olan arka yolcu bölümü konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Standart olarak sunulan deri koltuklar iç mekanın çok daha kaliteli görünmesini sağlıyor.

Elektrikli ayarlanabilen sürücü koltuğu bel destek özelliği ile sürücünün engebeli arazilerde rahat bir oturma pozisyonuna sahip olmasını sağlıyor. Ön koltuklarda ısıtma ve soğutma özelliği standart olarak sunuluyor. 

Direksiyon üzerine konumlandırılan fonksiyonel kumandalar sayesinde sürücü güvenli bir şekilde aracın multimedya sistemini kontrol edebiliyor. Direksiyonda, konsolda ve vites topuzunda kullanılan deri malzemeler aracın iç mekanının oldukça şık görünmesini sağlıyor.

Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı desteği bulunan 9 inç multimedya ekranı oldukça akıcı ve hızlı bir arayüze sahip. Kablosuz bağlantı desteği, USB girişleri ve Bluetooth özelliği sayesinde mobil cihazlar kolay bir şekilde multimedya ekranına entegre edilebiliyor. 

Hız sabitleyici, çift bölgeli dijital klima, led farlar, ön ve arka kol dayama, start stop sistemi, park sensörleri ve geri görüş kamerası bu donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

Yokuş kalkış desteği, yokuş iniş asistanı, çekiş kontrol sistemi ve elektronik diferansiyel aracın arazi kabiliyetini arttırıyor ve sürücüye yardımcı oluyor.  Gelişmiş güvenlik ve sürüş destek sistemlerine sahip olan Isuzu D-Max 2021 tüm yolcuların rahat etmesini ve güvenli bir yolculuk deneyimlemelerini sağlıyor. Bir üst donanım paketi olan V-Cross modelinde çok daha gelişmiş sürüş destek asistanları ve güvenlik sistemleri bulunuyor.

Isuzu D-Max 2021 Fiyat Listesi 

Isuzu D-Max 4×4 V-Joy versiyonu 414.400 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM D-Max İlanları                                    İkinci El D-Max 2021 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here