En Başarılı Mitsubishi Modelleri

0
2210

En Başarılı Mitsubishi Modelleri… Japon otomotiv üreticisi Mitsubishi, birçok farklı modelde araç üretmektedir. Genellikle sorunsuz motor bloklarına sahip olması, Mitsubishi’lerin en büyük avantajı olmaktadır. 2011 yılında Mitsubishi Motor, en büyük altıncı Japon otomobil üreticisi seçilmiştir. Üretim hacmine baktığımız zaman dünya çapında 19.sırada yer almaktadır. Fakat 2016 yılı Japon otomobil üreticisi için sarsıntılı geçmiştir. Ayrıca Mitsubishi, birçok farklı ülkedeki satış politikasını askıya almaya karar vermiştir. Fakat daha sonra çeşitli otomobil üreticileri ile ortaklıklar kurmuştur. Örnek olarak 2016’nın sonlarında Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı kurulmuştur. Böylece Japon otomobil üreticisi Mitsubishi, döneminin en güzel otomobil modellerini satışa sunmuştur. Ayrıca araba modellerinin birçoğu, çeşitli filmlerde de gözükmektedir. Bu yüzden Japon otomobil üreticisi dünya çapında popülerliğini korumaktadır. Bugünkü “En Başarılı Mitsubishi Modelleri” adlı içeriğimizde kendi rüştünü ispatlamış Mitsubishi modellerini tanıtacağız.

Mitsubishi Lancer EvolutionEn Başarılı Mitsubishi Modelleri

Mitsubishi Lancer Evolution en ikonik modellerden biri olmaktadır. Üretimde kaldığı yıllar boyunca toplamda 10 defa model yenilemesine gidilmiştir. Özellikle Ralli efsanelerinden biri olmayı başaran Mitsubishi Lancer Evolution, Japon üreticinin en gözde araba modellerinden biri olmaktadır. Ayrıca Lancer Evolution’un 4 çeker olması, rakip modellere göre daha fazla avantaj sağlamaktadır. Fakat başarılı Japon otomobil üreticisi, Lancer Evolution X Final Edition ile 2016 yılında üretimden kalkmıştır. İkinci el modellerinin hala çok değerli olması, modelin unutulmadığı ve çok sevildiğinin kanıtı olmaktadır.

İkinci El Mitsubishi Lancer Evolution İlanları

Mitsubishi Galant VR-4En Başarılı Mitsubishi Modelleri

Galant VR-4, Şimdiye kadar yapılmış en ikonik Mitsubishi otomobil modellerinden biri olmaktadır. Ayrıca Japon otomobil üreticisinin Ralli yarışlarında başarılı olmasını sağlamaktadır. Galant VR-4, 4G63T motor ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan ilk Mitsubishi modelidir. 1980’lerin sonundaki bir otomobil için Mitsubishi, bildikleri tüm gelişmiş araç teknolojisini kullanarak hem sportif hem de konforlu bir sedan yaratmayı başarmıştır. Arabanın tasarımına baktığımız zaman 80’li yılların klasik sedan otomobillerinden olduğunu görmekteyiz. Fakat Mitsubishi Galan VR-4, rakiplerine göre çok daha farklı, çok daha öfkeli ve dinamik bir sürüşe karakterine sahip olmaktadır. Ayrıca bu otomobile tasarım olarak baktığımız zaman Ralli yarışlarının efsanesi olduğunu görebilmekteyiz. Beyaz rengin hakim olduğu Galant VR-4, rakiplerinin en zorlayıcı modellerinden biri olmuştur. Ayrıca ince aydınlatma tasarımı ve ön ızgaralığı, hoşumuza giden en büyük tasarım parçalarından olmaktadır.

Mitsubishi 3000GTEn Başarılı Mitsubishi Modelleri

Mitsubishi’nin 3000GT modeli, listemizdeki en özel arabalardan biri olmaktadır. Spor otomobil tasarımındaki bu model, 4 çeker ve çift turbo gibi inanılmaz özelliklere sahiptir. Yaklaşık 20 yıl önce satışa sunulan bu model, günümüzdeki bilindik araç marka ve modelleri ile başa çıkabilmektedir. Ayrıca Mitsubishi 3000GT’nin tasarımı, günümüzdeki otomobil modellerine benzemektedir. Bu yüzden dışarıdan baktığımız zaman bile sıfır araba modeli gibi gözüktüğünü düşünebiliyoruz. Ayrıca zamanının teknolojik olarak en gelişmiş otomobillerinden biri olan 3000GT, çok farklı özelliklere sahiptir. Oldukça dinamik ve hızlı bir spor araba modeli olan Mitsubishi 3000GT, günümüzde bile birçok araba modeline kafa tutabilmektedir. Fakat bu otomobilin en büyük sıkıntısı yol tutuşu konusudur. Bunun en önemli sebebi ise aracın hafif olmasıdır. 3000GT’nin kasasının hafif olmasından dolayı, spor araba yolda geziyormuş hissiyatı yaratmaktadır.

Mitsubishi Pajero/Montero

Mitsubishi markası denildiği zaman aklımıza ilk olarak Ralli maceraları ve başarıları gelmektedir.  “Çölün Kralı” olarak adlandırılan Mitsubishi Pajero/Montero, en başarılı SUV modellerinden biridir. Efsanevi Pajero SUV, dünyanın en zorlu Ralli yarışı olan Dakar Rallisi’ni 12 kez kazanmıştır. Ayrıca Japon otomotiv üreticisi hala rekorunu elinde tutmaktadır. Fakat bir süre sonra Pajero’nun üretimine son verilmiştir. Günümüzde Japon otomotiv üreticisi, Avusturalya pazarına özel olarak Pajero altyapısına sahip başka bir model üretmektedir.

İkinci El Mitsubishi Pajero İlanları

Mitsubishi Starion

“En Başarılı Mitsubishi Modelleri” adlı içeriğimizdeki ve listemizdeki sonuncu model olan Starion, çok sevilen spor otomobillerden biridir. Bildiğimiz üzere 1980’li yıllar, otomotiv endüstrisinin en zorlu ve mücadeleci yılları olmaktadır. Ayrıca Starion modeli,  Elektronik yakıt ateşlemesi ile donatılmış ilk Japon turboşarjlı spor otomobillerinden biridir. Özellikle üstün yol tutuşu, sportif tasarımı ve Mitsubishi kalitesiyle Starion oldukça başarılı bir spor otomobildir. Ayrıca listemizdeki en hızlı otomobillerden biri olmaktadır. Mitsubishi’nin genellikle arabalarında kullandığı kırmızı renk, Starion modeline de yakışmaktadır.

İkinci El Mitsubishi İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here