Opel markası 2017 yılında bir kompakt SUV seçeneği olarak Opel Grandland X modelini piyasaya sürmüştü. Hibrit Grandland X ile de marka epeyce dikkat çekmişti. Opel, Grandland X modeli için plug in hibrit tanıtımı da yaptı. 

İkinci El Opel Grandlan X Fiyat Listesi 

Opel’in 2017’de yollara çıkan kompakt crossover modeli Grandland X’e kablo ile şarj edilebilen hybrit (plug-in hybrit) seçeneği eklendi.

Opel Grandland X İncelemesi  

Grandland X Hibrid 4 seçeneğinde 200 HP gücündeki 1,6 litrelik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman yer alıyor. Bu araçta görev yapan elektrikli motor, 109 HP güç üretiyor. Ayrıca arka akslar üzerinde bulunan 109 HP gücünde ikinci elektrik motoru sayesinde Grandland X Hybrid 4X4 aktarma sunuyor. 

Sıfır Opel Grandland X Fiyat Listesi

Sistem gücü 300 HP olan Grandland X Hybrid 4’ün arka aksı çok kollu süspansiyonlu sisteme sahip. Bu aracın ortalama yakıt tüketimi, 100km’de 2,2 litre. Emisyon değeri ise 49g/km.

13,2 kWh kapasiteli pilleriyle 50km menzil sunan Grandland X Hybrid, 1 saat 50 dakikada şarj olabiliyor. Grandland X Hybrid sahibi olmak için 2020 yılını beklemek gerekiyor. 2020 yılı başlarında ilk araçlar piyasaya sürülecek. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here