Citroen Ami, Satışa Çıktıktan 25 Dakika Sonra Tükendi !

Türkiye'nin En Ucuz Otomobili Citroen Ami Satışa Çıktığı Gibi Tükendi !

0
4079
Citroen Ami, mavi renk, yandan görünüm

Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili olarak bireysel alımlara bugün açılan ilk parti Citroen Ami, 25 dakika içerisinde satıldı. Ülkemizde otomobil fiyatlarının son derece arttığı bugünlerde, diğer sıfır araçlara göre daha uygun fiyatlı olarak satışa sunulan araç dakikalar içerisinde tüketildi.

Yüzde 100 elektrikli olan Citroen Ami, web üstünden satılıyor. Aracı internet sitesinden alan kişiler, adrese teslim seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Diğer yandan Ami, saatte 45 km’ye kadar hızlanabiliyor. Ayrıca debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüş deneyimi içeriyor. Diğer yandan elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri yardımıyla ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü içeren bir tecrübe sağlıyor.

Citroen Ami

Citroen Ami İlk Olarak Geçen Yıl Satışa Sunulmuştu

Citroen’in yeni şehir içi ulaşım çözümü Ami, Türkiye yollarına çıktı. Standart otomobillerle kıyaslandığında ucuz olan ve elektrikli olmasıyla yakıttan tasarruf sağlayan model, yoğun ilgi gördü. Ami ilk olarak geçtiğimiz yılın sonunda sadece kurumsal firmalar için satışa çıkmıştı. Tanıtımın ardından bugüne kadar kurumsal olarak 400 adet satışı yapıldı. Bugün ise perakende tarafında ilk parti satışı yapıldı. 219.000 TL‘den internette satışa sunulan 50 adet Citroen Ami sadece 25 dakika içerisinde tükendi.

%100 Elektrikli Olmasıyla Sessiz Bir Sürüş Olanağı Sağlıyor

Citroen Ami tamamen sessiz bir sürüş deneyimi sağlıyor. Diğer yandan tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar menzile sahip olması aracı öne çıkartıyor. 220 Volt standart prizde tam bir şarj için ise üç saat yeterli olmakta.

Citroen Ami

Diğer Citroen Modellerini İncelemek İçin Tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here