Çin otomobil devi Chery Türkiye’de fabrika kuracağını açıkladı. Chery, Jaguar ve Land Rover şirketinin yarısına sahip olan şirket Türkiye üzerinden Avrupa piyasalarına açılmak istiyor.

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Zhenghai Mei, Chery açıklamalar yaptı. “Türkiye pazarında gelişmemizle birlikte adım adım Türkiye’de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa’ya ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş yıllık strateji planımız dahilinde.” dedi.

İstanbul’da Genel Müdürlük Kuruluyor

Chery Türkiye'de

Chery Türkiye’de 10 yıl önce birkaç modelle yaptıkları deneyimin artık tarih olduğunu söyledi. Ayrıca Chery’nin yepyeni bir imaj ve teknolojiyle İstanbul’da kendi genel müdürlüğünü kuracağını açıkladı. “Hem ortaklarımızla hem de son kullanıcılarla her zaman birlikte olacağız. En kaliteli ürünü, en iyi tasarım arabaları sunacağız. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ayrıca fiyat stratejisi elbette çok önemli ve ayrıca ürün stratejisi, ayrıca hizmet stratejisi için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sadece kalitemizi değil, sadece işlevselliğimizi değil, tasarımımızı da geliştirmeye devam etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ve ayrıca her zaman müşterilerimizin yanında olacağız ve en iyi ürün ve hizmetimizi sunacağız.” diye konuştu.

Son Modeller Türkiye’de

Chery Türkiye'de

Bu yıl içerisinde Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro ve Omoda 5’i Türkiye’de piyasaya süreceklerini de açıkladı. Yılın geri kalan kısmında da elektrikli otomobilleri de Türkiye pazarında satışa sunacaklarını bildirdi. Mei, Türkiye’nin yeniliklere çok açık bir ülke olduğunu söyledi. Ayrıca Türk müşterisinin kendilerine en iyi hissi sunan markaları her zaman olumlu karşılayacağını dile getirdi.

Verilen bilgilere göre, Çin’in dünyada 80’den fazla ülkeye ulaşan global markası Chery ilk aşamada ACTECO serisi 1,6 lt’lik benzinli motorlarla donatılmış 3 SUV modelini Türkiye pazarına sunmayı planlıyor.

Yılın Son Çeyreği Satışta

Bu modellerden biri tamamen sportif coupe SUV modeli Omoda 5. Omoda’nın “Art in Motion” adı verilen akışkan hatlara sahip tasarımının da dünyada oldukça ilgi çektiğini söyleyebiliriz. 5 koltuklu kompakt SUV modeli Tiggo 7 Pro ve 7 koltuklu orta boy SUV modeli Tiggo 8 Pro ise Türkiye pazarına girecek diğer modeller olacak. Bu üç modelin satışlarına yılın son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Jaguar, Land Rover, Exeed ve Chery olmak üzere birçok farklı markayı çatısı altında bulunduran Chery International’in, dünya çapında 10 milyondan fazla müşterisi mevcut.

Chery TIGGO 8 PRO Türkiye Yolunda!

Trink Sat!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here