Ana Sayfa Genel Chevrolet Seeker Çin’de Resmi olarak Tanıtıldı

Chevrolet Seeker Çin’de Resmi olarak Tanıtıldı

0
1290

Chevrolet Seeker adını verdiği yeni model aracını resmi olarak tanıttı. Çin’de tanıtılan araç farklı bir tasarıma sahip bir Crossover.

Chevrolet Seeker Motor Performansı

Seeker’a güç verecek motor Ecotec ailesinden 1.5 litrelik turbo şarjlı dört silindirli bir motor olacak. Bu motor Chevrolet’e göre 134 kw yani 180 beygir gücü sunuyor. Ayrıca maksimum hız sınırı ise saatte 205 km.

Bu bilgilerin dışında firma motor hakkında ayrıntılı teknik detaylar paylaşmadı.

Chevrolet Seeker Dış Tasarımı

Chevrolet Seeker dış tasarımda bizi keskin bir görünüme sahip uzun bir kaput ve kısa çıkıntıları ile karşılıyor. Seeker standart olarak 18 inç jantlar ile birlikte gelecek. Ön tarafta iri bir ızgara da diğer dikkat çeken özelliklerinden sadece birisi.

Bunun yanı sıra dış tasarımda iki parçalı far tasarımı tercih edilmiş. Bu tasarım sayesinde firma arka farları ön farların devamı gibi göstermiş durumda.

İç Tasarımı ve Diğer Teknolojiler

Chevrolet Seeker iç kısımda bizleri iki adet 10.25 inç boyutunda bilgi-eğlence ekranı ile  karşılıyor. Apple CarPlay destekleyen ekran kablosuz olarak güncellenmesinin yanı sıra aracın detaylı bilgisini de sağlamakta.

Gösterge paneli sürücünün daha iyi görmesi için dokuz derece eğimli olarak yerleştirilmiş. Bilgi-eğlence sistemi Çin’e özel yeni ve özgün bir işletim sistemi ile gelecek. Bu işletim sisteminin adı ise Xiaoxue.

Ekran etrafı daha rahat bir his için deri ile çevrili. Bunun yanı sıra koltuklara baktığımızda ön koltuklar ayarlanabilir bel desteği ve ısıtmalı. Standart donanımının yanı sıra kablosuz şarj pedi ve elektrikli bagaj kapağı da diğer dikkat çeken unsurlardan birisi.

Chevrolet iç kısımda Tune Dynamic premium ses sistemine yer vermiş. Bu ses sistemi için firma şu ifadeleri kullandı:

“Hem sürücü için hem de yolcular için yepyeni bir işitsel deneyim.”

Aracın Fiyatı Hakkında

Chevrolet Seeker için resmi olarak şu an için fiyat bilgisi yok. Bunun yanı sıra Chevrolet aracın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı ile ilgili de kesin bilgi vermedi.

2. El Chevrolet Modellerine Bir Göz Atın

HENÜZ YORUM YOK