Ana Sayfa Genel 2012 Honda CR-Z İncelemesi

2012 Honda CR-Z İncelemesi

0
2139

2010’daki lansmanında, CR-Z, Honda tarafından “spor hibrit coupe” olarak tanıtıldı.

Yalnızca önden çekişli olarak sunulan hibrit Honda CR-Z, yalnızca bir motor seçeneği ile geldi. 19 hp’lik bir elektrik motorunu çalıştıran bir lityum iyon pil takımı tarafından desteklenen 1.5 litrelik bir ünitedir. Böylece İki birimin toplam gücü 135 hp’dir.

Bununla birlikte, 2012’nin sonundan önce üretilen Honda CR-Z modellerinin daha az güce sahip olduğunu ve mevcut modeldeki lityum piller yerine daha az gelişmiş bir nikel metal-hibrit pil takımı kullandığını belirtmekte fayda var.

Honda CR-Z dört donanım seviyesinde mevcuttur. Hepsi oldukça iyi donanımlıdır. ‘Giriş seviyesi’ Spor modelinde 16 inç alaşımlar, gündüz LED seyir lambaları, klima kontrolü, deri direksiyon simidi, deri vites topuzu ve alaşım pedallar bulunuyor. Ayrıca Sport-T donanımını seçerseniz, bunlara ek, uydu navigasyon ve Bluetooth da eklenir.

Honda CR-Z GT ise 17 inç jantlar, tam deri iç döşeme ve standart olarak cam tavan ile gelir. Ayrıca Sport-T gibi, GT-T donanımı da uydu navigasyon özelliğine sahiptir.

CR-Z Motor seçenekleri

Honda CR-Z’nin kaputunun altında 119 hp üreten 1.5 litrelik bir VTEC motoru var. Ayrıca 19bhp ve elektrik motorundan gelen ekstra tork ile birleştirildiğinde, 0-100 kmh’ye 9,0 saniyede ulaşıyor.

Bunlar çok iyi rakamlar değil. Ancak Honda CR-Z’nin alçak süspansiyonu ve hassas direksiyonu eğlenceli bir şekilde yol tutuşu sağlıyor. Ayrıca, daha keskin direksiyonu ve gelişmiş gaz tepkisi sunan üç sürüş modu vardır. Bunlar Eco, Sport ve Normal.

İç mekanda, orta konsol sürücüye doğru açılıdır. Hangi sürüş moduna bağlı olduğunuza bağlı olarak kadranlar farklı renklerde yanar. Ancak plastiklerin ve anahtar tertibatının tamamı Honda Insight hibritten ödünç alınmıştır.

Honda CR-Z, dört koltuğa sahip olmasına rağmen pratik değildir. Önde bolca yer var. Ancak arka koltuklar inanılmaz derecede dar ve sadece küçük çocuklar için uygundur.

Arka rüzgarlık, arka görüşe yardımcı olmuyor. Arkadan görüşü engeller ve bir yola girerken büyük kör noktalar oluşturur.

İKİNCİ EL CR-Z İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK