Değeri Bilinmeyen SUV Modelleri… Bildiğimiz üzere SUV araç modelleri, son yıllarda en popüler olan araç modellerinden olmaktadır. Bunun başlıca nedeni; SUV araç yapılarının, ülkemizdeki aile yapılarına ve yol koşullarına uygun olmasından kaynaklanmaktadır. On yıl öncesine gittiğimiz zaman genellikle hafif ticari ve sedan modellerin ülkemizde oldukça popüler olduğunu görmekteyiz. Fakat otomotiv üreticilerinin son yıllarda ülkemize getirdiği SUV araçlar, insanların düşüncelerini ve yönelimlerini tamamen değiştirmektedir. Özellikle Türkiye sınırlarında nereye gidersek gidelim, engebeli ve bozuk yollar ile karşılaşma ihtimalimiz oldukça yüksektir. Özellikle büyük şehirlerde bile yolların kalitesi oldukça düşük olmaktadır. Fakat ülkemizde birçok markanın bazı modellerinin değerleri bilinmemektedir. Tabii ki de modellerin bilinmemesindeki en büyük hata markaların yanlış stratejilerinden kaynaklanmaktadır. Örnek olarak rakipleri ile aynı özellikler de olsan bazı SUV modelleri, çok daha farklı fiyat politikalarına sahip olmaktadır. Bu yüzden zamanla alıcı kitlesi sahip olmak istediği SUV modellerinde tekelleşen markalara yönelmektedir. Bugün sizlere ülkemizde satışa sunulan fakat değeri bilinmeyen SUV modellerini tanıtacağım.

Mitsubishi OutlanderDeğeri Bilinmeyen SUV Modelleri

Mitsubishi, ülkemizdeki en popüler araç markalarından biri olmaktadır. Fakat küresele baktığımız zaman birçok modeli, yeterli satış rakamlarına ulaşamamaktadır. Örnek olarak son yıllarda Avrupa bölgesinden çekilip, çekilmeme kararı ile uğraşan Mitsubishi, çareyi Fransız otomobil üreticileri ile yaptığı ortaklıklardan aramaktadır. Bu durum ülkemizde de benzer olmaktadır. Bunun sebebi; Mitsubishi’nin birçok konudaki ön yargıyı yıkamamasıdır. Birinci olarak, Japon otomobil üreticisinin servis ağı, rakiplerine göre daha nadir olmaktadır. Bu yüzden alıcı kitlesi, farklı SUV markalarını tercih etmektedir. Ayrıca bildiğimiz üzere Mitsubishi’nin Pick-Up modelleri, birçok Avrupalı pick-up modellerinden daha iyidir. Ayrıca Japon otomobil üreticisi Mitsubishi, modellerinin birçoğuna 5 yıl/100.000 km veya 2 yıl/sınırsız KM gibi birçok farklı garanti seçeneği sunmaktadır. Bu yüzden, Mitsubishi Outlander modelleri, SUV dünyasının en avantajlı ve mantıklı araçlarından biri olmaktadır. Ayrıca yedi kişilik oturma kapasitesi ile Outlander, kısıtlı bütçeli aileler için mükemmel bir seçim olmaktadır. Son olarak, Aracın detaylı motor seçeneklerini ve donanım seçeneklerini ikinci el ilan sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

İkinci El Mitsubishi Outlander İlanları

Mitsubishi Pajero SportDeğeri Bilinmeyen SUV Modelleri

İçeriğimizde bulunan bir diğer Mitsubishi modeli de Pajero Sport olmaktadır. Pajero Sport modeli, ülkemizde bir süre boyunca satılan ve oldukça sağlam olan modellerden biri olmaktadır. Fakat yanlış fiyat politikası nedeni ile ülkemizde popüler olmayan modeller listesine girmektedir. SUV model araçların öncülerinden biri olan Mitsubishi Pajero Sport modeli, rakip modellere göre oldukça başarılı olmaktadır. Özellikle Ford Everest ve Toyota Fortuner ile rekabet olmak için satışa sunulan Mitsubishi Pajero Sport, birçok farklı avantaja sahiptir. Ayrıca satışa sunulduktan sonra birçok farklı motor değişimi ve makyaja maruz kalmıştır. Fakat bu değişimler, almak isteyenleri olumsuz olarak etkilemiştir. Yedi koltuklu olmasına rağmen yolculara mükemmel derecede diz ve baş mesafesi sunmaktadır. Ayrıca katlanabilir arka koltukları sayesinde geniş bir bagaj hacmine sahip olmaktadır.

İkinci El Mitsubishi Pajero Sport İlanları

Mitsubishi Eclipse CrossDeğeri Bilinmeyen SUV Modelleri

Listemizde bulunan üçüncü araç modeli de Japon otomobil üreticisinin Eclipse Cross modelidir. Rakiplerine göre çok daha başarılı ve sağlam olan bu model, maalesef ki rakiplerinden daha az bilinmektedir. Özellikle aileler ve yüksek araç severlerin tercih etmesi gereken Eclipse Cross modeli, özellikleri ile de rakiplerinin ötesine geçmektedir. Mitsubishi Eclipse Cross, Honda CR-V, Hyundai ve Kia’ya mükemmel bir alternatif olmaktadır.

İkinci El Mitsubishi Eclipse Cross İlanları

Mazda CX-5Değeri Bilinmeyen SUV Modelleri

“Değeri Bilinmeyen SUV Modelleri” adlı içeriğimizin son modeli Mazda CX-5 olmaktadır. Mazda CX-5’te kalitesini kanıtlayan araç modellerinden biri olmaktadır. Fakat CX-5’in en büyük dezavantajı, rakiplerine göre çok daha küçük bir iç mekana sahip olmasıdır. Özellikle 4 kişilik ailelerin bile rahat yolculuk yapamadığı araç modellerinden biri olmaktadır. Fakat rakiplerine kıyasla sahip olduğu geri çağırma sayısına baktığımız zaman CX-5’in son derece güvenilir olduğunun kanıtıdır. Ayrıca, iyi görünümlü Mazda CX-5 çekici ve pratiktir. Özellikle iç tasarımı birçok premium modele eşit olmaktadır. İç hacminin dar olmasına rağmen listemizdeki en çekici ve kaliteli araç modellerinden biri olmaktadır. Mazda’nın son yıllarda satışa sunduğu en kaliteli ve sağlam araç modellerinden biri olan CX-5’in detaylı özelliklerini ve motor seçeneklerini, ikinci el ilan sayfamızdan bulabilirsiniz.

İkinci El Mazda CX-5 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here