“Arabam Kaç Para?” Aracınızın Değerini Anında Öğrenin!

Her ay 10 milyon kullanıcının aracının değerini öğrendiği arabam.com hizmeti, “Arabam Kaç Para?” hizmetinden faydalandınız mı?

İkinci el otomobil almak ya da ikinci el aracını satmak isteyen kullanıcıların en pratik şekilde aracının değerini saniyeler içinde öğrenmesine imkan sağlayan hizmet olan “arabam kaç para” uygulaması işinizi oldukça kolaylaştırıyor.

1Kısa Bir Bakış; “arabam.com”

Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve 2016 yılında sigortam.net, kariyer.net ve emlakjet.com’u bünyesinde bulunduran iLab Holding ailesine katılmıştır.

İnternetten araç almayı ve satmayı çok daha güvenilir, çok daha kolay ve konforlu kılmak üzere tüm sistemini mükemmelleştirme misyonuyla çalışan arabam.com ekibi, her ay yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Araç ilanı vermek isteyen veya araç almak isteyenler iOS ve Android cihazlar için hazırlanan arabam.com mobil uygulaması ile her an, her yerden işlemlerini yapabiliyorlar.

2“Arabam Kaç Para?” Hizmeti Nasıl Çalışır?

  • Arabam Kaç Para?

    Aracını ikinci elde satmayı düşünen herkesin aklına gelen ilk soru “arabam kaç para eder?” olur. Arabanızı satarken ilanınızı pazarlık payı ile ne kadardan vereceğiniz ve pazarlıklar sonrası en son ne kadardan satabileceğiniz bilgileri değerlidir.

    İkinci el araba ilanı verirken, ilanı doğru fiyat ile yayınlamak potansiyel alıcıların ilana ilgisini arttırır ve aracın daha hızlı satılmasına yardımcı olur.

    Aracınızı en son ne kadardan satacağınız ise, özellikle nakit ihtiyacınız varsa planlamalarınızı yapabilmeniz için kritik önem taşır.

    Peki, “arabam kaç para?”, size araç değerini belirlemek için nasıl yardım eder?

  • Arabam Kaç Para Nasıl Hesaplanır?
  • arabam.com, araç değeri hesaplaması için benzer özellikler gösteren araçların piyasada şu anki satış fiyatlarını inceler. Bu araçlar içerisindeki gerçekçi olmayan çok yüksek ve çok düşük bedelli olanları hesaplama dışında tutarak ortalamayı bulur. Aracınız ile ilgili verdiğiniz bilgileri ve piyasa eğilimleri ile mevsimselliği de hesaba katarak size “arabanızın fiyat aralığını” ve “aracınızın değerini” verir.

    "Arabam Kaç Para?"

  • “Aracın Değeri” ne ifade eder?

    Aracın değeri, aracınızı ilana koyup bireylere satış yaparsanız alabileceğiniz tutarı gösterir. Fiyat aralığında ise, aracınızın kondisyonu – hasar durumu ve donanımına bağlı olarak maksimum minimum değer aralığını görebilirsiniz.

  • Arabamı ne kadardan ilana koymalıyım?

    Araba değerini öğrendikten sonra, üzerine pazarlık payını da koyarak ilan verebilirsiniz.

  • Aracımda ek donanım özellikleri var, 2.el satış fiyatını belirlerken nasıl eklemeliyim?

    Eğer aracınızda standart donanım dışında donanım bulunuyorsa, ortalama fiyat aralığında düşüneceğiniz rakama ek olarak donanım bedellerini de ekleyebilirsiniz.

  • Araç almayı düşünüyorum, “arabam kaç para” işime yarar mı?

    Arabam kaç para sayfasında “alıcıyım” seçeneğini seçip ilerlerseniz, alacağınız aracın özelliklerini girerek ortalama satış fiyat aralığını ve aracın piyasa değerini görebilirsiniz.

  • Fiyat gördüğüm sayfada “Trink sat!” teklifi görüyorum. “Trink sat!” ne demek?

    “Trink sat!” ile arabanızın ilanını yayınlamak yerine direkt arabam.com`a satabilir ve paranızı hemen alabilirsiniz. Bunun için, arabam kaç para ile girdiğiniz bilgilere ek olarak aracınızın kondisyon ve hasar bilgilerini de girerek “Trink sat!” fiyat teklifini görebilirsiniz. Fiyat teklifini beğenirseniz, ekspertiz randevusu alarak süreci başlatabiliyorsunuz. Detaylı bilgi için Trink sat! sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    "Arabam Kaç Para?"

    Satın almak istediğiniz bir aracın fiyatını ya da satmak istediğiniz aracınızın değerini geliştirilmiş algoritmalar sayesinde hızlıca öğrenebileceğiniz “Arabam Kaç Para” hizmetini sizlerde kullanabilirsiniz.

    İkinci El Otomobil İlanları

    Trink Sat!

    Arabam Kaç Para?

    Tekerinize taş değmesin.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here