Otomobiller, uzakları yakın eden yapılarıyla temelde ulaşım ihtiyacını karşılarken prestij sunar ve özgürlük duygusu da verirler. Bazıları için de otomobili ulaşım amacından çok daha fazlasıdır. İşte öyle düşünenler için üretilen ve trafikte bir görenin bir daha baktığı dikkat çeken otomobiller tüm ihtişamıyla sizlerle…

Trafikte kendine baktıran otomobillerden keyifli bir derleme yaptık…

Trafikte Dikkat Çeken Otomobiller

1

BMW M6 Coupe

BMW M6 Coupe BMW markasının en havalı en dikkat çekici modellerinden biri olan BMW M6 Coupe, zemine tutunan tasarımıyla oldukça etkileyici. Yüksek motor devri, 100 km’de 9.9 litre yakıt tüketimi ile verimli ve keyifli sürüş deneyimi yaşatırken trafikte tüm gözler onun üzerinde.

2

Jaguar XE

Jaguar XE 8 ileri otomatik şanzımanlı olan araç, sesli komutları anlayıp yanıt verebilen teknik özellikleriyle de çok dikkat çekici. Hem tasarımı, hem markasının prestijli geçmişi hem de donanım detaylarıyla son derece dikkat çekici.

3

Mazda MX5

Mazda MX5 İlk kez 1989 yılında üretilen Mazda MX5, cabriolet tasarıma sahip, güçlü motoruyla yol tutuşu yüksek çok havalı bir otomobil. İstanbul trafiğinde az da olsa görebileceğiniz Mazda MX5, pek çok otomobil tutkununun hayallerini süslüyor.

4

Volvo XC90

Volvo XC90 İsveç yapımı Volvo XC90, SUV araç kategorisinde çok havalı ve şık bir otomobildir. 7 kişilik olan Volvo XC90, kristal vites kolu, yumuşacık gerçek deri koltukları, teknik donanımı ve güvenlik detaylarıyla son derece etkileyici. Volvo mühendisleri, sürüşü stressiz hale getirmek üzere geliştirdikleri Volvo XC90, trafikte bir bakanın bir daha bakacağı etkiyi yakalamışlar.

5

Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder “Saf enerji” sloganıyla tanıtılan Porsche 918 Spyder, Orta kısımda boylamasına yerleştirilmiş motoru ve 4 çekişli yapısıyla müthiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Porsche markasının ilk hybrit otomobili olan Porsche 918 Spyder, cabriolet tasarımı ile çok ama çok etkileyici.

Hayalleri süsleyen otomobilleri de alıcılarıyla buluşturan arabam.com üzerinden trafikte tüm dikkatleri üzerinize çekecek bir arabaya da avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here