Bentley Continental GT Speed 2021 İnceleme

0
4303
Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Speed son derece lüks iç yaşam alanı ve yüksek performansıyla konforu ve gücü bir arada sunuyor. Bentley Continental GT Speed 2021 modelinin özelliklerini, performansını, donanımlarını ve fiyatlarını sizler için inceledik.

Benzersiz Sürüş Dinamikleri 

Bentley Continental GT Speed

Günümüzde yüksek performanslı birçok otomobil bulunuyor. Ancak üst seviyede konforu, teknolojik donanımları ve sportif sürüş dinamiklerini bir arada sunan modellerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bentley Continental GT Speed 2021 tam olarak bu noktada öne çıkıyor. 

Bentley’in kalitesini ve konforunu oldukça güçlü motoru ile taçlandırarak benzersiz sürüş dinamiklerine ve yüksek performansa sahip olan GT Speed; yeni nesil donanımları ve konfor ekipmanlarıyla kusursuz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Bentley Continental GT Speed

659 PS güç ve 900 NM tork üreten çift turbo destekli 6.0 litre W12 benzinli motora sahip olan GT Speed 2021 yüksek performansıyla kendisine hayran bırakıyor. 0-100 km hızlanmasını sadece 3,6 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 335 km hızla sınırlandırılmış. Dört tekerlekten çekiş sistemini sahip olan GT Speed 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile birlikte sunuluyor.

Bu kadar güçlü bir otomobilin güvenli bir şekilde durabilmesi için karbon seramik frenler kullanılmış.

Bentley Continental GT Speed 2021 Özellikleri 

Bentley Continental GT Speed

Elektrikli kaydırmalı diferansiyel sistemi, dört tekeri yönlendiren yeni direksiyon sistemi, elektrikli savrulma önleme sistemi ve dört kademeli havalı süspansiyon sistemi; otomobilin farklı zemin ve hava koşullarında yüksek performansından ödün vermeden güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Özellikle tüm tekerlerin birden yönlendirilmesi otomobilin manevra kabiliyetini artırırken virajlarda yol tutuşunu güçlendiriyor. 

GT Speed 2021 modelinin teknolojik ve lüks iç yaşam alanı benzersiz bir konfor sunuyor.  Özel olarak geliştirilen elektrikli ayarlanabilir ortopedik koltuklar tüm yolcuların kusursuz bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. Koltuklarda ve direksiyonda bulunan ısıtma ve soğutma özelliği farklı hava koşullarında yolcuların rahat etmesini sağlıyor.

18 hoparlöre sahip Naim for Bentley premium ses sistemi 2200 W gücüyle benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 

Şerit takip ve değiştirme asistanı, adaptif hız sabitleme sistemi, gece görüş sistemi, savrulma önleme sistemi, viraj destek sistemi, dört kademeli havalı süspansiyon, kaydırmalı elektronik diferansiyel, yaya koruma sistemi ve acil durum fren sistemi gibi donanımlar otomobilin son derece güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor. 

Bentley Continental GT Speed 2021 Fiyatları 

GT Speed modeli ABD’de 275.000 Dolar fiyatıyla satışa sunuluyor. 

Bentley İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here