2018 Audi Q7 Alınır mı?

0
17425
Audi Q7 2.0 TFSI Quattro Fotoğrafları

Benzinli Audi Q7 almayı mı düşünüyorsunuz? Acaba sıfır Audi Q7 alsam ne kadar yakar, dizel Q7 ne kadar yakıyor ve yıllık yakıt masrafım ne olur mu diyorsunuz? Peki, yeni Audi Q7 motor özellikleri nasıl? 2017 makyajlı Audi Q7 fiyatı, tasarımı ve diğer özellikleriyle karşınızda. An çok da şu soruya yanıt aradık: Sıfır km Audi Q7 Alınır mı ve sıfır km Audi Q7 fiyatları nasıl?

Audi’nin SUV modelleri içinde belki de en çok tutulanı olan Q7 modeli geçen yıl sağlam bir makyaj operasyonu geçirdi. Türkiye’de benzinli ve dizel seçeneği olan Q7’nin dizeli 3,0 litrelikken benzinli Q7 2,0 litrelik hacme sahip. Yeni Audi Q7 modeli, eskisine göre bir parça küçülmüş. Tam 325 kg da hafiflemiş. Yeni Q7 tasarımında artan krom detaylar, genişleyen ızgara da önemli ayrıntılar. Yeni Audi Q7 Alınır mı? sorusunun yanıtlarına iç mekanla başlayalım!

Sıfır km Audi fiyatlarını öğrenmek için buraya tıklayın!

Audi Q7 Audi Q7’nin İç Mekanı Nasıl?

890 litrelik bagaj hacmi ve ayaklarınızı uzata uzata oturabileceğiniz diz mesafesi sunan arka koltukları ile neredeyse abartılı bir konfor söz konusu. Yeni Q7’nin kokpitinde 8,3 inçlik geniş bir multimedya ekranı var. Bu ekrandan aracın hemen her fonksiyonu kumanda edilebiliyor. Direksiyonun arkasında yer alan ve sanal kokpit denilen ekranın genişliği ise 12,3 inç. 5 koltuklu iç mekan fazlasıyla havadar. Yani konu iç mekansa; Audi Q7’nin 2018 modeli ezer geçer. 

Audi Q7’nin Tasarımı Nasıl?

Karşımızda otomobil bir SUV. Ancak oldukça iri bir SUV. Bir önceki Q7’ye göre boyutları küçüldü ama hala oldukça iri. Boyu uzun, yüksek ve geniş bir otomobil. Toplam ağırlığı 1985kg olan Q7’nin boyu 5 metreden fazla. Genişliği 2 metre ve yüksekliği de 1,74mm. Bu rakamlar gerçekten de fazla. Bu açıdan bakında eğer iri kıyım otomobilleri seviyorsanız Audi Q7 iyi seçim. Metal detayların LED aydınlatma ile birleşimi ve karoserdeki sert çizgiler zarif bir bütünlük sunuyor. Ama en önemlisi bu otomobilin bir tarzı var. Konu tasarımda; özgün, güçlü, iri bir SUV olarak Audi Q7 alınır. 

2018 model Audi Q7 Yeni Audi Q7’nin Motor Özellikleri Nasıl?

Makyajlı Q7’nin motoruna baktığımızda 4 silindirli, benzinli motorun önde ve uzunlamasına konumlandığını görüyoruz. Motor silindi hacmi 1988cc. Motorun maksimum güç verisi 252HP-5000-6000 d/d. Maksimum hız ise 233km/s. 0-100km Hızlanmasını da 6,9 saniyede tamamlıyor. Güç aktarımı elbette 4X4. Burada motor gücü ve hızlanma denilince de bu otomobil alınır yorumu yapılamaz. Zira, bu konuda beklenti ve seçenek sınırsız. Ama sizin beklentilerinizi karşılıyorsa kesinlikle keyifli, güçlü bir tercih olacaktır. 

Makyajlı Audi Q7 Ne Kadar Yakıyor?

2018 Audi Q7 alınır mı sorusunun önemli bir kısmı da yakıt tüketimi ile ilgilidir. Benzinli Q7’nin ortalama tüketim miktarı 7,8 litre. Yakıt deposunun kapasitesi ise 75 litre. 100km’de ortalama 7,8 litre yakıt tüketen bu otomobil, km başına 181gr karbon salınımı yapıyor. Bu açıdan bakında çok ekonomik ya da çevreci sayılmaz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here