Audi Q5’in S Line Donanımı Nasıl?

0
10316
Audi Q5'in S Line Donanımı Nasıl? 

Audi Q5’in S Line donanımı nasılAudi Q5’in S Line paketi ile sunduğu ayrıcalıklar neler? Audi Q5’in S Line alınır mıAudi Q5’in S Line fiyatı neAudi Q5’in S Line yakıt tüketimi nasıl?

Audi Q5’in S Line Donanımı Nasıl?

Audi Q5Audi Q5 2,0 TDi S Tronic Quattro S Line incelemesi arayanlar için aracın teknik özelliklerine baktık. Yeni Audi Q5 tasarımı, iç mekan özellikleri gibi detayları inceledik. Audi Q5’in teknik özelliklerine ve yakıt tüketimi verisine baktık. Elbette sıfır Audi Q5 fiyatları ve 2. el Audi Q5 fiyat listesine de baktık.

Audi Q5 2,0 TDi S Tronic Quattro S Line İncelemesi

Audi Q5’in 2.0 litrelik Quattro S Line versiyonunu incelemeye aldık. Hayalinizde bir Audi Q5 varsa aracın yakıt tüketimi ortalaması, fiyatı, performansı, bagaj hacmi ve boyutları hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Audi Q5 Hakkında

Audi Q5 DireksiyonYeni Audi Q5, selefinden çok çok farklı değil. Yani dememiz o ki; çok acayip bir makyaj geçirmedi. Zaten ihtiyacı da yoktu. Bir önceki Audi Q5 modelinin ana hatlarının güncellenmesiyle karşımıza çıkan 2018 makyajlı Audi Q5, Matrix LED far opsiyonuyla çok daha aydınlık bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Audi Q5 içinde de detaylarda görüyoruz makyajın izlerini. Premium algıyı iyice arttıran marka, konfor ve kolay kullanım konusuna odaklanmış. 8,3 inçlik ekran, standart olarak sunulan acil durum fren destek sistemi de ilgimizi çekenler arasında.

Audi Q5’in S Line Donanımı Nasıl?

İncelediğimiz araç S line donanım versiyonu. Burada dikkatimizi çeken detayları şöyle özetledik:

  • Aracın ergonomi odaklı özelliklerini çok daha üst seviyeye taşımış görünüyor.
  • Premium araç algısı konusunda da Audi Q5’in S Line paketi mükemmel bir seçim oluyor.
  • Spor ön koltukların yan destekleri ve genel olarak tasarımı çok iyi.
  • Quattro sistemi, yakıt ekonomisi için dört tekerden çekişe gerek yoksa onu otomatik olarak devre dışı bırakıyor.
  • 7 ileri çift kavramalı şanzıman çok başarılı.

Yeni donanımlı Audi TT haberi için buraya tıklayın!

Audi Q5 FarlarAudi Q5 Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Audi Q5 2018 modelini kullananların yorumlarına baktığımızda aşağıdaki detayları fark ediyoruz:

  • Geniş ve aydınlık iç mekan, müthiş bir konfor hissi veriyor. Sportif S line koltuklar da çok konforlu.
  • Acil durum fren destek sistemi gibi çok önemli güvenlik teknolojileri standart pakette de var. Bu da fiyatı avantajlı kılıyor.
  • Audi Q5’in motoru, alt devirlerden itibaren çok canlı.
  • Yol gürültüsü kabine neredeyse hiç yansımıyor.
  • 2018 Audi Q5’in konsolunda selefine göre biraz daha fazla sert plastik malzeme kullanılmış. Bu da araç içindeki kalite beklentisini bir tık düşürmüş.
  • S line pakette verilen multimedya ekranı 8 inç. Bu oran, rakiplerine göre mesela BMW X3 ve Volvo XC60’a göre küçük kalıyor.

Audi Q5 Boyutları Nasıl?

Uzunluk: 4663mm

Genişlik: 1893mm

Yükseklik: 1659mm

Dingil mesafesi: 2819mm

Bagaj hacmi: 550 litre.

Dizel Otomatik Audi Q5 Ne Kadar Yakıyor?

Dizel otomatik Audi Q5 yakıt tüketimi ortalaması 5,3 litre. fabrika verilerine göre Audi Q5 dizel yakıt tüketimi şehir içinde 5,6 litre/ şehir dışında 5,1 litre.

Audi Q 5 Kaç Para?

Sıfır km Audi Q5 fiyatı 450 bin TL bareminde seyrediyor. Audi Q 5 S line fiyatı 470 bin seviyesinde. Sıfır Audi Q5 fiyat listesini inceleyerek hayalinizdeki araç için kampanya ya da diğer detayları görebilirsiniz.

Sıfır km Audi Q5 fiyat listesi burada!

Audi Q5 Bakım Masrafları

Audi Q5 bakım maliyeti 3 bin TL civarında. Bakım aralıkları 15 bin km’de bir. Audi Q5 garanti süresi ise mekanikte 2 yıl/ boyada 3 yıl/ korozyonda 12 yıl.

Sınıfın en dengeli otomobillerinden biri olan Audi Q5 yerine BMW X3 ya da Volvo XC60 da tercih edilebilir. BMW X3 fiyatları 437 bin TL civarında ve Volvo XC60 fiyatları da 380 bin Tl civarında seyrediyor.

Audi Q5 Dizel Otomatikle Fren Testi

Audi Q5 fren testi sonuçları:

soğuk: 45m /Sıcak:46m

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here