Ana Sayfa İnceleme 2017 McLaren 570S Spider İncelemesi

2017 McLaren 570S Spider İncelemesi

0
1432

McLaren 570s Spider , markanın yol otomobili bölümü gittikçe güçleniyor. 570S ve 570GT gibi en yeni Sports Series modellerine Super Series 720S modelinin katılması ve P1’in zaten simge statüsüne sahip olmasıyla McLaren, otomobil pazarının en tepesinde büyük bir vuruş yapıyor.

Şimdi marka, bir sonraki Sports Series modelini 570S Spider’ı serisine sunuyor. Şirketin en düşük fiyatlı dönüştürülebilir modeli, ancak Audi R8 V10 Spyder dahil olmak üzere diğer markaların en üst seviyesindeki arabalara rakip oluyor. Bu dönüştürülebilir McLaren’in nerede rekabet ettiğini sadece ona bakarak anlamak kolaydır. Karmaşık eğriler ve çizgiler, Audi’den daha dikkat çekicidir.

570s spider şasi

Ekstra şasi güçlendirmesi olmasa bile, bu karbon fiber büyüsü 570S Spider’da açıktır. Oradaki en iyi arabalarından biri olmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda düzensiz asfalt için gerçekten iyi ayarlanmış. Orta konsol kontrollerinde Sport ve Track modlarına katılan Normal modda, McLaren yol yüzeyindeki tümsekleri hayranlık uyandıracak şekilde emer. Ancak Sport modunda bile, zıplıyor gibi hissetmeden sertleştiği için yolda kullanılabilir.

Hızlı bir viraj olmasına rağmen, şasi yoldaki tümsekleri yeterince iyi emer ve otomobil sakinliğini kaybetmez. McLaren’ı gerçekten özel hissettiren şey bu şasi kurulumudur, çünkü sürüş biçiminde hassasiyet ve uyumluluk arasındaki nadir dengeyi sağlar.

Elektro-hidrolik destekli direksiyon da etkileyici, destekli bir sistem için olduğu kadar iyi. Janta hafifçe dokunarak ön tekerleklerin hareketlerini yol yüzeyinde hissedebilirsiniz, ancak tekerlek titremediğinden veya size tutunmadığından, arabanın burnuna büyük bir güven duygusu verir. Ön uçtaki inanılmaz kavrama ile gerçekten bir köşeye yaslanabilir ve direksiyonun yanı sıra altınızdaki şasiden gelen geri bildirimin tadını çıkarabilirsiniz.

İç ve dış tasarım

Tekerlek oldukça ince ve Alcantara ile süslenmiş, bu da kontrolü elinizde tutmak için elinize almanız gerekmediğini hissettiğiniz anlamına geliyor. Ayrıca devasa vites değiştiriciler iyi yerleştirilmiş ve tatmin edici bir şekilde birbirine bağlılar, bu nedenle birini içeri itmek diğerini ters yönde hareket ettiriyor. Küçük bir dokunuş, ancak arabanın biraz daha mekanik ve kapsayıcı hissetmesine yardımcı oluyor.

Vites kutusunun kendisi hız açısından motora uygundur, ancak hızlı sürmediğinizde vites değiştirirken güç aktarım sisteminde ara sıra bir bölüm vardır. Çoğu zaman manuel modda kullanmak için yeterince duyarlıdır, ancak otomatik mod da güvenmek için yeterince iyi çalışır.

Pek çok modern spor otomobile kıyasla McLaren’de fark edeceğiniz bir diğer şey de mükemmel olan fren pedalı hissidir. Bolca baskı uygulamanız gerekiyor, ancak daha fazla hareket ve çaba gerektiği için, tüm süreci daha kapsamlı ve neredeyse gaz pedalına geri dönmek kadar keyifli hale getiriyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK