Sosyal mesafeleri koruduğumuz, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadığımız bu zorlu dönemde herkes #evde vakit geçirmenin yollarını arıyor. Büyük çoğunluğun mutfak işlerinde harikalar yaratmaya başladığı, yapılan ekmeklerin, lahmacunların mis gibi kokularıyla dolu evlerde zaman geçtikçe yeni faaliyet arayışları da baş gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağında vakit geçirmeniz için sizlerle 4 saatlik bir yol filmi paylaşmıştık. Önümüzdeki 4 günlük yasak için de sizinle yine Audi tarafından yayınlanan ücretsiz boyama kitabını paylaşmak istedik.

Boyama Kitabı mı?

Boyama Kalemleri

“Boyama kitabı üzerinde boya yapmayalı yıllar oldu” diyenlerden misiniz? Bu sizin için güzel bir deneyim olacak inanın😊 Son yıllarda oldukça ilgi gören, hatta terapi olarak kullanılan Mandala boyama kitapları ile biz büyükler de o rengarenk kalemlerimize ve birkaç saatlik sakinliğe kavuşma imkânı bulduk. Audi de bu ücretsiz boyama kitabı ile hem bizlere hem de otomobil sevdalısı çocuklara güzel bir hediye vermiş.

Tutkunuzu Boyayın!

Sıradan bir boyama kitabından bahsetmiyoruz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Audi Boyama Kitabında, son döneme ve geçmiş yıllara ait birçok modeli bulabilirsiniz. Bu modeller arasında Audi Q7, A6, ralli arabası Audi Sport Quattro ve Audi R8 var.

Her biri için detaylı boyama yapabileceğiniz 13 sayfalık boyama kitabını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Belki sonra da sonuçlarınızı bizimle paylaşmak istersiniz? 😉

Audi R8 ve 1919 model elektrikli Slaby-Beringer
Audi R8 ve 1919 model elektrikli Slaby-Beringer

Audi Boyama Kitabını Ücretsiz İndirmek İçin Tıklayın.

5 YORUMLAR

  1. Çok teşekkür ederiz arabam.com çocuklar için çok güzel bir düşünce olmuş bu tarz düşüncelerin devamını dileriz inşallah

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here