Yeni Volkswagen Caddy Ne Zaman Geliyor?

0
2816
Yeni Volkswagen Caddy

Yeni Volkswagen Caddy için artık herkes gün sayıyor. Ticari sınıfının lider araçlarından olan model bu sefer çok iddialı ve rakiplerinden çok üstün olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Modelin 5. nesli olarak karşımıza gelecek olan versiyonda deyim yerinde ise yok yok. Markanın yeni kokpit tasarımını da iç kabininde kullanan model bir ticariden daha fazlası olacak gibi gözükmekte. Bu modelin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı Doğuş Otomotiv tarafından resmen açıklandı. Yeni Volkswagen Caddy Şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Panoramik cam tavan, yeni arka süspansiyon sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi var.

Yeni Caddy

Caddy Mk5 sıfırdan tasarlanmış durumda ve Volkswagen’in iddialı modellerinin yükseldiği MQB platformunu kullanmakta. Volkswagen markalarının tüm modellerinde yaptığı gibi artık Caddy modelinde de donanım isimleri farklılaşmış durumda, yeni versiyonlar halinde gelecek. Volkswagen tüm dünya genelinde artık model isminin yer aldığı donanım paketini giriş seçeneği olarak açıklıyor. Caddy’nin motor kaputunun altında 2 litre dizel ünitenin 75, 102 ve 122 HP güç üreten seçenekleri yer alacak. En çok ilgi görmesi beklenen seçenek ise 1.5 litre TSI motor 116 beygir güç üretirken hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleriyle satışa çıkacak.

Yeni Caddy

Yeni Volkswagen Caddy Hakkında Meraklar Giderildi.

Yeni Volkswagen Caddy hakkında açıklamalarda bulunan Doğuş Otomotiv Başkanı ve CEO’su Emin Ali Bilaloğlu: “Bu haftaya uzun zamandır hasret kaldığımız lansmanları ve toplantıları hatırlatan bir etkinlik ile başladık. Volkswagen Ticari Araç markasının tabiri caizse amiral modeli Caddy’nin yenilenen nesli Yeni Caddy’nin ön lansmanı, Volkswagen Arena’da çok sınırlı sayıda katılımcıyla, pandemi koşullarına uygun bir etkinlikle gerçekleşti. Kısa bir süre önce Scania Genel Müdürlüğü sorumluluğunu da üstlenen, Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Dostum Tolga Senyücel ile Yeni Caddy ile poz verdik. Bende bir alışkanlık oldu, baktığım fotoğraflarda aklıma ilk maske ve sosyal mesafe de geliyor. Benim gibi olanlar için hemen belirteyim, Tolga ile maskelerimizi fotoğraf çekimi için kısa bir süre için çıkardık. Yeni Caddy, dijital gösterge paneli, yeni multimedya ekranı ve yeni nesil güvenlik ekipmanlarıyla Şubat ayında yetkili satıcılarımızda yerini alacak.” ifadelerini kullandı.

2. El Caddy İlanları İçin Tıklayın!

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here