Yeni Renault Trafic Türkiye’ye Geldi!

0
1971
Yeni Renault Trafic Türkiye'de

Dünya da son zamanlarda yaşanılan Covid-19 ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi yaşanılan olumsuz durumlar nedeniyle petrol fiyatlarında çok yüksek artışlar oldu. Bu durum birçok ülkeyi harekete geçirdi. Otomobil üreticisi firmalar hızlı bir şekilde hibrit teknolojisine adım attı. Renault ise yalnızca binek otomobillerde hibrit teknolojisi ile kalmadı. Aynı zamanda ticari aracı olan “Trafic” modeline hibrit teknolojisini getirdi. Yeni Renault Trafic modeli şimdi Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni modeli gelin hep birlikte inceleyelim…

Renault Trafic Genel Bakış

Yeni Renault Trafic Türkiye'ye Geliyor!

Kendini büyük ölçüde geliştiren Hibrit Trafic, bir ticari araca göre oldukça teknolojik özelliklere sahip. Ek olarak geniş iç yapısıyla ve koltuk yapısının sağladığı konfor, iç mekanda oldukça ferah bir hissiyat yaratıyor.

Yeni Renault Trafic İç Mekan

Yeni Trafic yenilenen kabini sayesinde daha kolay bir şekilde çalışabilir, ihtiyaçlarınıza göre kabini düzenleyebilirsiniz. Bu sayede oldukça ferah iç mekanda malzemelerinizi koyacak birçok alanı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Yeni Renault Trafic Ön görünüm

Motor kısmına baktığımızda Yeni TRAFIC üzerinde yeni 2 LT motor ve 6 ileri düz vites şanzıman sunuluyor. Böylelikle daha yüksek konfor, güç ve torku bir arada yaşatıyor. Çekiş gücü oldukça kuvvetli olmasıyla birlikte yokuş kalkış desteği imkanı sunuyor. Böylelikle en dik rampalarda dahi rahat bir sürüş imkanı sağlıyor. Ayrıca, son derece keyifli ve etkili bir sürüş deneyiminin yanı sıra oldukça ekonomik bir sürüş vadediyor. Ek olarak tamamen LED farlar, oldukça şık ve eşsiz yapısıyla fark yaratan bir görünüm sağlamış.

 

Kargo arka görünüm

Yeni model, dikdörtgen yapısı sayesinde yükleme alanı verimli bir şekilde kullanılabilir ve 6 m3’e kadar yükleme yapılabilir. Kabin bölümünde yer alan saklama alanlarında 87,1 L’ye kadar depolama yapılabilir. Bu sayede mobil ofis özelliği istediğiniz zaman ve yerde çalışabilmeniz için gereken tüm konforu sunmaya yardımcı oluyor. Yeni TRAFIC Panelvan ile de uzun yükleriniz kolaylıkla taşıyıp, yükleme alanındaki geniş hacmi de kullanabilirsiniz.

 5+1 Koltuk

Renault Trafic Combi 5+1 versiyonda ise rahat koltuklar sayesinde günlük kullanımda oldukça keyifli sürüş imkanı tanıyor. Yük taşıma kapasitesi oldukça yeterli olan Combi modeli, verimli bir kullanım alanı sağlıyor. İkinci sırada 3 kişilik bulunan koltuklar, yükleme yaparken oldukça kolaylık sağlayıcı özelliğe sahip. Katlanarak oldukça yer hacmi sunarak, 4 metreküp yükleme alanı mevcut oluyor. 

Renault Trafic Fiyat Listesi

Trafic Ön görünüm

 

  • Yeni Trafic Panelvan2.0 Blue dCi 150 bg / Kampanyalı Fiyat 421.000 TL
  • Trafic Combi 5+12.0 Blue dCi 150 bg / Kampanyalı Fiyat 486.000 TL
  • Trafic Combi 5+1 EDC2.0 Blue dCi EDC 170 bg / Kampanyalı Fiyat 539.000 TL
  • Combi 8+1 EDC2.0 Blue dCi EDC 170 bg / Kampanyalı Fiyat 580.000 TL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here