Yeni Opel kimliği nedir? Opel, PSA grubuna entegrasyonundan bu yana hayata döndü! İşaretin göstergeleri yeşile döndü ve aralığın güçlü bir şekilde rasyonalizasyonuna rağmen, üreticiye yeni bir dinamik kazandırdı. Dahası, yeni Mokka, Opel’in şu an ne olduğunu ürün aracılığıyla ifade etmekten sorumlu olacak. Frima, bu lansmanı desteklemek ve yeni bir çağın başlangıcını işaretlemek için marka kimliğini gözden geçirmeye karar verdi. Bir devrim beklemeyin. Opel, daha az net olarak görülemeyen ince dokunuşlarla gelişerek kendini kanıtlıyor.

Yeni Opel Kendini Kanıtlamak İçin Modernleşiyor

opel-marka
opel-marka

İlk olarak, markanın logosu olan ünlü Blitz tasarımını geliştiriyor. Yanında, marka adı yeni ve kesinlikle daha modern bir “Opel Next” yazı tipiyle yazılmıştır. Son olarak, üretici daha iddialı bir şekilde floresana dönüşen sarı rengini ortaya koyuyor. Size söylediğim gibi, devrim niteliğinde değil, daha dinamik, daha modern olmak isteyen bir kimlik. Opel, Almanya’daki konumunu korurken grubun “genç” markası olabilecek mi?

Yeni Opel Kimliği

Yeni marka kimliği kademeli olarak tüm görünür alanlarda kullanıma sunulacak: önce medya ve iletişim, ancak aynı zamanda tüm pazarlama materyallerinde, ağda ve tabii ki ürünlerde. Aslında, yeni Crossland ve Mokka, piyasaya sürülürken ve gelişirken tüm araçlarda görünmeden önce üzerinde gösterilecek. Opel, bu ürünün somutlaştırılmasında ısrar ediyor, Mokka, Vizor cephesiyle yeni dış kimlikleri ve Pure Panel ile iç mekanı başlatıyor.

Yeni marka kimliği, VELOCITY McCANN ajansı ile işbirliği içinde geliştirildi ve yeni “Opel Next” yazı tipi bir Monotype yaratımıdır. Bu revizyon, , her durumda oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Elde edilen sonuçlar bunu doğrular nitelikte diyebiliriz.

Citroen İçin de Yeni Logo Tasarımları Görebiliriz

Opel kimliğinin bu küresel elden geçirilmesi, FCA ile birleşmeden önce markaların her birini daha iyi konumlandırmak için PSA içindeki temel hareketin bir parçasıdır. Bu nedenle, yakında Peugeot’da yepyeni bir logo ve kimlik keşfetmeliyiz. Yakın zamanda Arnaud Belloni liderliğinde grafik kimliği değişen Citroen’de markanın sadece birkaç ayarlama yapması gerekiyor. Yeniden tasarlanmış bir logo da araç  borularında yer alsa bile.

2.El Opel İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here