Yeni Mercedes S-Serisi tanıtımı yapıldı. Tam anlamı ile kusursuzluk akan bu Alman makinesinde yok yok! Yapılan açıklamalar neticesinde bir donanım harikası olduğunu gördüğümüz bu sıra dışı otomobil, tüm dünyada oldukça ilgi çekti. Türkiye’de bile alım sıralamaları oluşan bu sıra dışı canavar her konuda oldukça iddialı olarak gözükmekte. Mercedes-Benz’in otomotivde geldiği son nokta. ”Dünya daha önce böyle bir makine görmedi” Alman mühendislerinin iddiası bu şekilde. Bu ilgi çekici otomobilin sadece konfor özelliklerini sıralayacağız. Çünkü diğer özelliklerini saymaya yerimiz kalmıyor.

Yeni Mercedes S-Serisi
Yeni S-Serisi
Yeni S-Serisi

Mercedes S-Serisi Donanımsal Özellikleri Neler?

Yeni Mercedes S-Serisi konfor özellikleri tahmin edileceği üzere oldukça fazla olarak göze çarpıyor. Günümüz teknoloji standardının gerektirdiği tüm donanımlara sahip olan bu model, bu konuda rakip tanımıyor. İşte o akılları baştan alacak özellikler;

  • En yüksek seviyedeki sezgisel sürüş deneyimini keşfedin. Ön camda sanal gösterge paneli en yeni gösterge teknolojilerini doğrudan görüş alanınıza yansıtır. Artırılmış gerçekliğe sahip sanal gösterge paneli, üç boyutlu dijital gösterge paneli ile tamamlanır. Sesli komut ve OLED dokunmatik medya ekranı arasından seçim yapabilirsiniz. Akıllı bilgi ve eğlence sistemi MBUX, isteğiniz doğrultusunda zamanla sizi daha iyi tanır ve sizinle birlikte düşünebilir.
  • Yeni S-Serisi ile her yolculuğunuzdan sonra çok daha rahatlamış bir şekilde ineceğinizi hayal edin. Çünkü Yeni S-Serisi konfor, zindelik ve eğlence konusunda geniş donanım yelpazesi ile neredeyse tüm isteklerinizi yerine getirebilir. Böylelikle yoldayken kendinizi her zaman evinizde hissedersiniz.
  • İç mekanı tamamen kişisel tercihlerinize veya o anki keyfinize göre düzenleyin. Aktif ambiyans aydınlatmasının 64 rengiyle, dinamik bir şekilde değişen veya birden fazla alanı farklı renklerle aydınlatan etkileyici renk dünyaları oluşur. Sürücüye, klima ayarlanırken iç mekan sıcaklığının da uyarlandığına dair renkli bir geri bildirim verilir.
  • Yeni Mercedes-Benz S-Serisi gibi büyük ve lüks bir seyahat sedanı, süspansiyon ve hareket tutumu konusunda geleneksel olarak en yüksek sürüş konforunu sağlamakla kalmaz; aynı zamanda sürüş özellikleri ve sürüş dinamiği alanında ön sıralarda ilerler. Bu Yeni S-Serisi Sedan’da da devam eder.
  • Uzun sürüşlerde bile mükemmel oturma konforu: Oturma pozisyonunuzu kapsamlı ayarlama seçenekleri ile entegre şişirilebilir yastıklar üzerinden optimize edin. İsterseniz canlandırıcı veya rahatlatıcı bir etkiye sahip masajın keyfini çıkarabilirsiniz. Sportif bir yolculuğa çıktığınızda dinamik yanal destekler olası en iyi yan desteği sunar.

Yeni S-Serisi Konfor Özellikleri!

  • AIR-BALANCE Paketi, iç mekanda kişisel önceliklerinize uygun ve keyfinize göre bir kişisel koku deneyimi sunar. Dış ve iç havayı canlandırıcı bir şekilde iyonlaştıran ve temizlik amacıyla filtreleyen sistem, otomobil içinde daha iyi bir hava kalitesi ve rahatlık sağlar.
  • Çünkü şoför paketi ile ön yolcu koltuğu ileri doğru daha çok hareket ettirilebilir ve ayrıca EASY ADJUST konfor koltuk başlığı da çıkartılabilir. Böylelikle ilgili taraftaki arka yolcu yola doğru daha iyi bir görüşten faydalanabilir. Ayrıca ön yolcu koltuğunun arkasındaki açılabilir ayak desteği, bacakları hak ettikleri dinlenme ile şımartır.
  • Doğrudan güneş ışınlarına ve meraklı bakışlara karşı çepeçevre korumanız. İhtiyaç durumunda storları hızlı ve rahat bir şekilde kaldırabilir ve iç mekanı ısısını hissedilebilir şekilde azaltabilirsiniz. Üstelik dışarıyı da net bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca çift stor güneşlik yandaki üst camı da kapatır.
  • Hafıza Paketi, özellikle de otomobiliniz farklı kişiler tarafından kullanılıyorsa pratik kontrol konforu sunar. Bireysel pozisyon profilleri, koltuk ayarının yanı sıra direksiyon kolonu ve dış ayna ayarlarını da kaydeder.
  • Yükleme Alanı Paketi, bagajı daha kolay yüklemenizi sağlar. HANDS-FREE ACCESS ile bagajı arka tamponun altında bir ayak hareketi ile açarsınız. Otomobil içine doğru yükleme imkanı ile kayak takımı gibi büyük nesneler de yerini bulur. Tuş ile uzaktan kapatılan bagaj kapağı da kontrol konforunu artırır.
  • Araçta gerçek rahatlama ortamı: Sıcaklık Konfor Paketi ilave iç mekan donanımlarının sıcaklığını en kısa sürede ayarlar. Seçilen donanıma bağlı olarak sıcak bir rahatlık sizin ve yolcularınızın etrafını sarar; orta kol dayanakları, kapılardaki kol dayanakları ve ayrıca direksiyon simidi ısıtma özelliğine sahiptir.
  • Akıllı telefon ve tablet için hızlı şarj: Dört ilave USB-C arabirimi ile siz ve yolcularınız mobil cihazları kolayca şarj edebilirsiniz. Ayrıca araçta bulunan tüm USB bağlantıları hızlı şarj edebilir. Ön kısımda bağlanan cihazlar üzerinden kayıtlı müzikleriniz gibi verileri multimedya sistemine dahil edebilirsiniz.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here