Tesla Roadster

Yaklaşan ikinci nesil Tesla Roadster, hiper otomobil kurallarını değiştirmeyi hedefliyor. Daha önce onaylanan prototipler, yeni bir üretim otomobili tur rekoru kırmak için gelecek yıl Nurburgring’de test etmeye başlayacak. Roadster, 0-100 km / saat hızının sadece 1.9 saniyede olduğunu iddia ediyor. Ama Roadster nihayet ne zaman satışa çıkacak? Tesla henüz kesin bir tarih belirlemedi, ancak süreç Tesla Tavsiye Programı ile  ilerliyor gibi görünüyor.

tesla tavsiye programı

Tesla Tavsiye Programı

Tesla’nın “tavsiye programı” yıllar içinde çok değişti. Hem yönlendirenlere hem de yeni alıcılara krediyle nispeten yüksek bir maliyetten; nispeten düşük bir maliyete geçti ve esas olarak küçük ödüller etkinlik davetiyeleri ve ürünler şeklinde oldu.

Geçen yıl, yepyeni türden ödüller getiren “gizli seviyeler” ile yeniden değişti. Özellikle “yeni Roadster Kurucu Serisi indirim gizli seviyesi”.

Tesla, yaklaşan yeni Roadster’da indirimler sunmaya başladı. Beş tavsiyeden sonra bir seviyenin kilidini açmanız ve yeni tavsiye başına % 2 indirim almanız sağlandı.

İlk başta, seviyenin kilidini açan çoğu kişi 250.000 $ ‘lık önemli bir satın alma işleminde oldukça iyi bir indirim alacak gibi görünüyordu. Ancak Tesla programı uzun süre çalışır durumda tuttu ve birçok kişi tamamen ücretsiz bir Roadster için sona ulaşmaya başladı.

tesla roadster

Peki Ne Zaman?

Electrek, otomobil üreticisinin yeni bir son tarih hakkında yeni bir Roadster indirimi (veya hatta ücretsiz bir araba) almak için tavsiye programı aracılığıyla yeterince yeni müşteri yönlendiren mevcut sahiplerle iletişime geçmeye başladığını iddia ediyor. Şimdi indirimi talep etmek için bu yılın sonuna kadar zamanları olduğu varsayılıyor.

2021’e sadece birkaç hafta kala, bu son dakika bildirimi biraz beklenmedik çünkü henüz Roadster lansman tarihi yok. Bununla birlikte, indirim tavsiye programının sona erdirilmesi, üretimin 2021’de bir ara başlayabileceği anlamına gelebilir.

Yönlendirme programı, yeni Roadster alıcıları için oldukça caziptir çünkü bahsettiğimiz gibi beş yönlendirmeden sonra; bir Roadster Kurucu Serisinde yüzde 10 indirim de dahil olmak üzere her türlü harika ödülü sunan birkaç “gizli seviyenin” ilkini açmak mümkündür. Beş yönlendirmeden sonra, ilk seviyenin kilidi açılır ve alıcılar, yeni yönlendirme başına 250.000 $ Roadster’da yüzde 2 indirim alırlar. Her tavsiye için kredi almak, yeni bir Tesla aracının satışı ile sonuçlanmalıdır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here