2020 Tesla Tatil Güncellemesi

Tesla sahipleri Noel sabahına harika bir sürpriz ile uyandırıldı. Elektrikli otomobil üreticisinin 2020 Tesla Tatil Güncellemesi, Firmware 2020.48.25 geldi. Sahiplerine dokunmatik ekran, daha fazla oyun sunarken; Full Self Driving (FSD) ‘nin yaklaşan sürümü için kullanışlı olacak sürüş görselleştirmesi aracılığıyla elden geçirilmiş bir deneyim sunuyor. Ancak Tesla sahiplerinin ve sahip olmayanların tartışmalı bulabileceği yeni bir özellik var.

https://twitter.com/elonmusk/status/1342574459882852352?s=20

Boombox Özelliği

Tesla Model S, Model 3, Model X ve Model Y sahiplerinin arabalarının korna çalmasını özelleştirmelerini sağlayan yeni Boombox modu. Bu sesler alkış, keçi, “La Cucaracha” ve hatta gaz çıkarma sesi içeriyor. Sahipler ayrıca bir USB anahtarı kullanarak beş adede kadar özel ses ekleyebilir. Ancak sürücü tarafından seçilen ses yalnızca geleneksel korna çalmasından sonra çalacak şekilde ayarlanmış. Özellik yalnızca araç park halindeyken kullanılabilecek ancak tüm Tesla modelleri için mevcut. Yeni güncellemeyle birlikte, bir Tesla arabası, arabanın içinde çalınan müziğin tamamını harici hoparlörde tüm mahalle ile paylaşarak temelde bir boombox haline gelebilir.

Boombox ayrıca Tesla hareket halindeyken ileri gitme, park etme veya çağırma modunu başlatmış olmanıza bakılmaksızın farklı elektrikli araç sürüş sesleri çıkarmasını sağlıyor. Boombox’a, bilgi-eğlence sisteminin Toybox menüsünden de erişilebiliyor.

tesla tatil güncellemesi

Oyunlar, Sesler ve Daha Fazlası

Araçlara üç yeni oyun da eklendi: Polytopia Savaşı, Cat Quest ve Solitaire. Sürüş görselleştirme yenilemesi artık sürücülere yol çevresiyle ilgili daha fazla ayrıntı sağlayan daha geniş bir görselleştirme sunuyor.

Ek olarak, araç bilgileri artık durum çubuğundan Kontroller> Yazılım’a taşındı.

Tek dokunuşla geri görüş kamerası ve silecek yetenekleri gibi diğer özellikler daha kolay sürücü erişimi için ekranın farklı bölümlerine taşındı. Ama bu özelliklerden en önemlisinin, güncellenen görselleştirmelerin artık piyasaya sürülmekte olan Tesla Tam Kendi Kendine Sürüş teknolojisini desteklemesi olduğu söylenebilir.

Ayrıca, Planlı Kalkış özelliğinde yapılan iyileştirmeler de dikkat çekici. Özellik, artık otomobilin fişi çekiliyken bile aracın aküsünü ve kabinini ön koşullandırabilir. Supercharger Ekran İyileştirmeleri, bölgenizdeki istasyonlarda mevcut şarj cihazlarının sayısını görüntülemeyi içerir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here