Specialized Hotwalk Carbon: En Hafif Bisiklet!

Koronavirüs salgını, bisiklet satın alımında gözle görülür bir artışa neden oldu. Markalardan gelen bisiklet modellerinin de arkası kesilmiyor. Specialized, şimdiye kadarki en hafif bisikletini yaptı. Karbon çerçeveli, karbon tekerlekli pushbike, 18 aydan 4 yaşına kadar, 18 kg altında ve 90 cm boyunda olan sürücüler için kullanıma hazır! Specialized Hotwalk Carbon ilk tam karbonlu çocuk bisikleti olmasa da yüksek teknolojili göründüğünü kabul etmekte fayda var.

 

Hotwalk Carbon’u bu kadar dikkat çekici yapan şey, 2.2 kg’dan daha az ağırlığa sahip olmasıdır. Bu, şirketteki benzer bir seçeneğin ağırlığının yaklaşık yarısı kadar ve yetişkin bir kediden daha hafif. Bisikletlerde, herhangi bir yetenek düzeyindeki en önemli ölçümlerden biri ağırlıktır. Konu çocuklar için bisiklet olduğunda, daha hafif bir yapı, bir çocuğun idaresi ve sürüş kalitesi açısından çok önemli olabilir.

 

2.2 kiloluk bisiklet, FACT 9r karbondan yapılmıştır. Aynısı, Specialized’ın en yüksek kaliteli S-Works karbon yolu ve dağ yarışı bisikletlerinde kullanılmıştır. Ayrıca, Specialized Tarmac SL7 ve yeni Stumpjumper’ı hayata geçiren ekip tarafından tasarlanmıştır.

Çocuklara Göre Tasarlandı

Karbon gidonu ve tutacakları, yeni yürümeye başlayan çocukların ellerine sığması için % 38 daha küçük.

Kavrama uçları, yere düştüğünde bisikleti desteklemek için tasarlanırken, karbon jantlar ve lastikler, düşük ağırlığı ve düşük kilometreyi desteklemek için ultra hafif kasayla geliştirildi. Ve düşük sürtünmeli Body Geometry eyer, entegre bir taşıma koluna sahip.

Specialized, Hotwalk ile çocukların bisiklet testi için güvenlik çıtasını yükselttiğini söylüyor. Fakat,  bunun nedeni, 2.2 kiloluk ağırlık derecesine sahip bir karbon bisiklet için mevcut bir güvenlik testi olmamasıydı. Ayrıca, Hotwalk’un kayma, viraj alma yeteneği, kısacası sürüş özellikleri hakkında sürücülerden geri bildirim almak da zor olacaktır.

specialized bisiklet

 

Hafif ve Duyarlı Bir Bisiklet

Specialized, bunun aslında şimdiye kadar bu özelliklere sahip yapılmış tek karbon çocuk bisikleti olduğuna dikkat çekiyor. Marka, pazarlama materyallerinde, çocukların hafif, duyarlı ve manevra yapması kolay bisikletleri hak ettiklerinde ısrar ediyor.

Specialized, “Çocuklara saygı duyuyoruz ve yeni nesil binicileri oluşturmak için sunulabilecek en iyisini hak ettiklerini düşünüyoruz” dedi.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here