Elektrikli Motosikletin Premium Temsilcisi Silence, Türkiye’ye Geliyor!

İspanya’nın premium elektrikli motosiklet üreticisi Silence, Türkiye pazarına giriyor. 2011 yılında kurulan marka, ilk kez Türkiye’de! 2021 yılı itibariyle satışa sunulması beklenen Silence modelleri, şimdiden ilgi çekmeye başladı.

silence

İspanyol Temsilci Silence!

Yaklaşık 10 senelik geçmişi ile İspanyol üretici, bireysel ve ticari kullanımlara uygun modelleriyle dikkat çekiyor. Türkiye pazarına da model çeşitliliği ile girmeyi planlayan markanın distribütörü ise belli oldu.  Doğan Trend Otomotiv, 2021 itibariyle Silence’ın distribütörlüğünü gerçekleştirecek. Konuyla alakalı olarak Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Kağan Dağtekin, ilk etapta doğrudan satış modeli ile ilerlemeyi düşündüklerini ancak oldukça yoğun bayilik talepleri aldıklarını ve işinin ehli ve portföyü premium olan noktalarla özel anlaşmalar yapabileceklerini belirtti.

silence

Avrupa’nın İkinci Büyüğü!

2 ve 3 tekerlekli, elektrikli motosikletleriyle pazarda bulunan Silence, İspanya’nın bu alandaki tek üreticisi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca marka, Avrupa’nın en büyük ikinci elektrikli motosiklet üreticisi. Üretim faaliyetlerini İspanya’nın Barcelona kentinde sürdüren marka, yıllık 10 bin scooter ve 12 bin batarya paketi üretim kapasitesine sahip.

silence

Silence, S01 ve S02 ile Gelecek!

Silence modelleri Doğan Trend Otomotiv tarafından iki farklı model, 3 versiyon ile sunulacak. S01; 7kW’lık güçlü motoru ile 100 km/s hıza çıkabiliyor. Aynı zamanda bu model ekonomik modda 100 km’yi aşan bir menzile sahip. S02 modeli ise 1,5 kW ve 7kW motor güçlerine sahip iki ayrı versiyon ile satışa sunulacak. Bu versiyonlar bireysel ve ticari olmak üzere iki farklı kullanıma sahip olabilecek. S02’nin 1,5 kW’lık motora sahip versiyonu maksimum 45 km/s hıza çıkabilirken, B sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek ve 5,6 kWh kapasiteli pili le 125 km’lik bir menzile sahip olacak. S02’nin bir diğer 7kW’lık motora sahip versiyonu ise 90 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor ve A1 sınıfı motosiklet ehliyeti ile kullanılabiliyor. Bu versiyon 5,6 kWh’lık pili ile yaklaşık 150 kilometrelik menzile sahip.

İkinci el satılık motosiklet ilanları

Motosikletler Euro5 Önlemlerinden Nasıl Etkilenecek?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here