Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor; O Yeniden Tasarlandı

Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor; O Yeniden Tasarlandı. Porsche 911 Turbo’yu unutun: En iyi Porsche deneyimini yaşamak istiyorsanız, Porsche Carrera GT’nin direksiyonuna geçmelisiniz.

Şimdiye kadar sadece 1.270 adet Porsche Carrera GT üretildi. Bunların bazıları bunun şimdiye kadar yapılmış en tehlikeli Porsche olduğunu iddia ediliyor. Alman üreticinin şimdiye kadar bir araya getirdiği en saf ve en güzel sürüş makinelerinden biri olduğu gerçeği devam ediyor. Ancak ne yazık ki, yepyeni bir örneğe sahip olmanın zamanı geldi ve şimdi Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor. Sketch Monkey’in söz hakkı olsaydı, Porsche dijital yeniden tasarımını alıp dünyanın dört bir yanındaki milyonerlerin eğlenmesi için yeni ve geliştirilmiş bir sürüm oluşturacaktı.

Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor

Ne Olursa Olsun Ortada Bir Güzellik Var

Carrera GT, 2004-2007 yılları arasında Porsche tarafından üretildi. Daha sonra Sports Car International’ın tüm zamanların en iyi sekizinci otomobili seçildi. Standart formda, bu araba devasa giriş tarafı ve işlevsel deflektör paneli, düzgün bir karbon fiber kaput ve unutulmaz arka kanadı içermesiyle çok güzel bir otomobildir.

Porsche başlangıçta Carrera GT’yi Bazalt Siyahı, GT Gümüş Metalik, Muhafız Kırmızısı, Sela Grisi ve Fayence Sarı olmak üzere beş renkte sundu. Sketch Monkey, klasik beş kollu alaşım jantlara sahip gümüş bir versiyon kullanarak yeniden tasarımına başlıyor. GT’nin panel boşluklarından bazılarına dikkat çekerek başlıyor ve orijinal arka lambalarının yeni kanat kurulumunda ince dilimlerle değiştirildiği arka ucun sol ve sağ tarafına bir takım dayanıklılık yarışı tarzı arka kanat ekliyor.

Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor

Ön çamurluk girişi bazı işleri halledecek şekilde biraz genişletilmiştir. Anahtar deliği gibi daha küçük detaylar daha temiz bir genel görünüm için düzeltilmiştir. Sketch Monkey, yeni tasarlanan arka tarafına panel boşlukları dahil etmeye kadar bile gidiyor. Güzellik ayrıntıda gizlidir der insanlar.

Porsche Carrera GT Hayata Dönüyor

Bu yeniden tasarım büyük ölçüde devrim niteliğinde değil. Ancak Porsche’nin en son tasarım trendlerinden bazılarını Carrera GT’nin orijinal stiliyle sorunsuz bir şekilde birleştiriyor ve bu da ciddi bir beceri gerektirir. Yine de, bu ne kadar etkileyici görünse de, orijinalin favorimiz olmaya devam ettiğini ve bir tanesine sahip olma şansı için karaborsada bazı organlarımızı bile memnuniyetle satacağımızı söyleyebiliriz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here