Ana Sayfa Haberler Yepyeni Bir Macera: Mercedes T-Serisi

Yepyeni Bir Macera: Mercedes T-Serisi

10
33617

Mercedes, hafif ticari araç segmentine yeni bir bakış açısı getiriyor. 2022 yılında yola çıkması planlanan T-Serisi hem bireysel hem de ticari olarak kullanılabilecek.

Yeni T-Serisi, Mercedes DNA’sını bozmadan yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkacak. Tasarım ve güvenlik anlamında çizgisinden taviz vermeyen Alman marka, T-Serisi geniş ailelerin ihtiyaçları karşılamak ve yol tutkunlarının vazgeçilmezi olmak için yola çıkıyor. Mercedes T-Serisi için merakla beklemek yanında, Mercedes yetkililerinden gelen açıklamalara göz atalım.

Mercedes T-Serisi: İşlevsellik ve Tutku Bir Arada

Mercedes-Benz Vans’ın yöneticisi Marcus Breitscwerdt açıklamasında, “Yeni Mercedes-Benz T-Serisi ile birlikte Mercedes-Benz dünyasına adım atmak isteyen aileleri ve aktif yaşam tutkunlarına kucak açacağız. Çekici ve kompakt modelleri tercih eden kullanıcılar, T-Serisi’ne bayılacak.” ifadelerini kullandı.

Daimler Grup Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener ise açıklamasında, “Yeni T-Serisi’nin mimarisi ve tasarımı ile işlevsellik ve tutkuyu bir araya getirmeyi başardık. Benzersiz tasarım yaklaşımımız ‘Duygusal Saflık’ ile yeni T-Serisi’nde tasarım, gövde orantıları ve yarattığı katma değer ile son derece özel bir araç sunuyoruz.” dedi.

Yeni sınıf, yeni konsept

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi hem bireysel hem de ticari kullanıcıları hedefliyor. Yeni modeller kullanıcıların ihtiyaçlarını cazip bir fayda-fiyat oranıyla karşılayacak. T harfi, Mercedes-Benz’de verimli alan kullanım konseptlerini temsil ediyor ve bu nedenle Yıldız’a sahip kompakt hafif ticari araç için harika bir model ismi olarak öne çıkıyor.

Mercedes’in açıklamalarına göre T-Serisi hem içten yanmalı motorlara sahip versiyonları, hem de tamamen elektrikli türevleri ile satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde S-Serisi ile ilgili açıklamalar yapan ve yeni nesil teknolojisiyle takdir toplayan Mercedes, T- Serisi ile de beklentilerin üzerine çıkacak gibi görünüyor. S-Serisi haberimiz için hemen tıklayın.

İlginizi çekebilir:

Mercedes’in En Değerli Aracı

En Büyük Rakibi, Kendisi: Mercedes-Benz E-Serisi!

2.el Mercedes ilanları için hemen tıklayın

10 YORUMLAR

  1. Cenk Burak
    Harika olacak gibi görünüyor fiyatları ne kadar olur acaba? beni oldukça heyecanlandırdı. Gelişmerle ilgili yazılarınızı bekliyoruz.
  2. Mustafa
    Hem bireysel hem ticari oluyor deyince aklıma direkt mercedes vrc konsept geldi çok akıllıcaydı neden tutmadı acaba o
  3. Barış
    Mersedes gerçek kalite gerçek uçuş keyfi veren araç tır a serisi ve d serisi hastasıyım ama beklenen araçları incelemekten keyif alıyoruz