Nissan Office Pod ile Çok Rahat Bir Ofis Ortamı

Nissan, bu yılki sanal Tokyo Auto Salon serisini açıkladı. Büyük bir çoğunluğun evlerinden çalışmaya başladığı bu dönemde, evden çalışma çözümleri büyük bir önem taşıyor. Nissan‘ın satış sonrası aşaması için yaptığı ilk yapı, Nissan Office Pod , sosyal olarak uzaktan çalışmaya yardımcı olabilir.

Nissan NV350 Karavan Office Pod tam olarak bu iş için tasarlanmış. Minibüsün kargo bölümü modern bir masa ve ofis koltuğu ile inşa edildi. Şehirde bir yere park etmeniz ve çalışmanız gerekiyorsa, tüm gereklilikler aracın içerisinde bulunabilir. Daha sakin bir ortamdaysanız, tüm bölme dışarı kayar, böylece teknik olarak otomobilinizin dışındayken de çalışmanız mümkün kılınır.

Tüm bunların yanında, Nissan Office Pod bir iş istasyonundan daha fazlası. Ofiste geçireceğiniz bir günü sessiz bir tatil gibi hissettirmek için yeterli konfora sahip; tamamen mobil bir Nissan NV350 karavanı.

nissan office pod

Çok Yönlü ve Kullanışlı

Office Pod aracın üstünde, içeriden erişilebilen bir balkon var. Çatıda, bir mola vermeniz durumunda, çim sandalye tarzı bir yatar koltuk ve geri çekilebilir gölgelik bulunan bir salon alanı var. Resmi fotoğraflar geniş bir salon alanını, bir veranda yatağını ve oldukça büyük bir şemsiyeyi gösteriyor. Tabii ki bilgisayar, cezve ve telefonlar için prizler var. Şu anda birçok ofis çalışanı evden çalışıyor olduğundan, Office Pod bazı günlük çeşitliliğe izin verirken üretkenliği sürdürmek için mükemmel bir çözüm olabilir.

İlginç Tasarım

Minibüs ayrıca, hafifçe genişletilmiş çamurluk uzantılarının üzerinde oturan yanları boyunca golf topuna benzer bir desene sahip bir dış cepheye sahip. Minibüsün içte ve dışta minimalist bir estetiği var, ancak incelemek için fiziksel  ortamda görmek yakın zamanda olmayacak. Nissan, sanal 2021 Tokyo Auto Salon’da yeni konsepti sergiliyor.

Office Pod şimdilik sadece bir konsept, ancak üretime girdiğini görmek beklentiler arasında. Karavanlar ve benzeri araçlar popüler olmaya devam ediyor ve Nissan’ın Office Pod aracı, harika bir özelliği ilginç bir şekilde bir araya getiriyor.

Nissan ayrıca, güncellenmiş bir Leaf Nismo sergiliyor. Nissan’ın şirket içi yarış bölümü bilgisayarını ayarladı. Böylece belirli sürüş modlarında hızlanma, hızın iki katına çıktı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here