Jeep Vangler, Yeni Minivan!

Jeep Wrangler, her zaman off-road severlerin gözdelerinden bir tanesi olmuştur. Özelliklerinin geliştirilmesi veya yenilenmesi gerektiğini savunanlar da her araçta olduğu gibi Wrangler’ı incelemekten geri kalmamıştır. Jeep Wrangler Unlimited ve Gladiator gelmeden önce, Jeep’in ikonik modelinin daha pratik bir versiyonunu yapılıp yapmayacağı konusunda off-road meraklıları tahmin etmeye bırakılmıştı. Artık Wrangler’ın dört kapılı ve kamyonet türevleri var olduğuna göre, tasarımcıların başka versiyonları hayal etmeye başladığını görüyoruz. “Samirscustoms” şimdiye kadar görülen en yaratıcı Jeep tasarımlarından bir tanesini yarattı. İşte İlk Jeep tabanlı minivan Jeep Vangler!

jeep

Eğlence İçin Oluşturuldu

Samirs Gümrüklerinin sadece “eğlence için” projeler yaratmayı sevdiği göz önüne alındığında, Jeep ile hiçbir bağlantısı olmadığını göz önünde tutmak gerekir. Yani Vangler’ın üretime ulaşma şansı yok. Jeep dışarısında hayal edilen ve tasarlanan bir araç olarak kalacak. Ama bu aracın şimdiye kadar görülen en heyecan verici ve en gerçekçi tasarımlardan biri olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Sağlanan hiçbir performans istatistiği yok. Ancak Vangler’ın Wrangler’in 3.6 litrelik Pentastar V6’sını veya isteğe bağlı 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motoruna sahip olduğu varsayılıyor.

jeep vangler

Jeep Wrangler, ama bir o kadar da Jeep Wrangler değil

Geleneksel geleneksel bir Wrangler gibi olmak yerine Vangler, motoru ön aksın üstüne yerleştiren bir kabin üstü tasarım kullanıyor. Bu tasarım, Vangler’a benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Ancak kabin üstü konfigürasyonların, çarpışma düzenlemeleri nedeniyle nadiren kullanıldığını belirtmek gerekir.

Vangler’da üç sıra koltuk bulunduğunu da belirtmekte fayda var, ancak ön kapılar olmadığı için sürücü ve ön koltuktaki yolcunun yerine oturmak için arka kapılardan geçmesi gerekiyor. Bu arka kapılardan bahsetmişken, bunların büyük olasılıkla Wrangler’in çıkarılabilir kapı özelliğini koruyan geleneksel kapılar olduğu düşünülüyor. Yani normal bir minivan gibi kayan kapılar değiller. Resimde olmamasına rağmen, Vangler’ın ayrıca çıkarılabilir bir tavana sahip olduğu varsayılıyor. Bu tasarım fotoğrafları,  Vangler’da olabilecek aksesuarları bile gösteriyor. Her ne kadar gerçek olmayacak olsa da Wrangler severlerin çoktan hayaller kurmaya başlamış olabileceğini düşünüyoruz.

Sizin düşünceniz nedir? Bu aracı kullanarak bir yolculuk yapmak ister miydiniz? Elinizde olsa neyi değiştirirdiniz?

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here