Honda Aircraft Kanat Üretimine Başlayacak

honda aircraftKuzey Carolina, Greensboro’da yeni kanat üretim ve servis parçaları tesisinin açılmasıyla Honda Aircraft, aynı anda HondaJet kanatları üretmeyi ve böylece üretim verimliliğini artırmayı planlıyor. Yeni tesis 83.100 metrekareyi çevreliyor ve bir ana kanat montaj hangarı, servis parçaları deposu, boya kabini ve ofisleri barındırıyor. Yeni tesisin temeli 30 Temmuz 2019’da atıldı ve Eylül 2020’de tamamlandı.

Greensboro’daki Piedmont Triad Uluslararası Havaalanı’ndaki Honda Aircraft kampüsünde bulunan yeni tesis, şirketin Greensboro’da yaptığı toplam 245 milyon $ ‘dan fazla yatırımın bir parçası olan 24.3 milyon $’ lık ek bir yatırımı temsil ediyor. Honda Aircraft başkanı ve CEO’su Michimasa Fujino, “Honda bir mobilite teknolojisi şirketidir ve en yeni tesisimiz montaj verimliliğini daha da artırmaktadır” dedi. Ayrıca hızla büyüyen HondaJet filosunu desteklemek için daha fazla servis parçası barındıracak. ” Bu filo, toplu olarak 63.000 saatten fazla kayıt yapan 170’den fazla uçağa sahip.

HondaJet Elite

Kanat Üretim ve Servis Parçaları Tesisi, sınıfındaki en hızlı, en uzak ve en yüksek uçan uçak olan HondaJet Elite için yeni bir kanat montaj sürecine ev sahipliği yapacak. HondaJet kanatları, aerodinamik sürtünmeyi ve yapısal sertliği azaltmak için tasarlanmış; çok pürüzsüz bir yüzey elde etmek işlenmiş tek parça alüminyum alaşımlarından yapılmış bir dış kaplamadan oluşur. Yeni tesis, daha fazla kanadın eşzamanlı olarak montajını sağlayacak ve üretim verimliliğinde önemli bir artışa neden olacaktır.

Fujino, “Beş yıl önce pazara girdiğinden beri, HondaJet müşterilerden çok büyük bir yanıt aldı. Bu tesis, büyüyen küresel müşteri tabanımıza en yüksek düzeyde müşteri desteği sağlamaya devam etmemizi sağlayacak. ” dedi.

honda tesis

Yeni tesiste bir ana kanat montaj hangarı, parça depolama ve dağıtımı için servis parçaları deposu, boya kabini ve ofis alanları yer alıyor.

HondaJet filosu şu anda dünya çapında 63.000’den fazla uçuş saati ve endüstri lideri sevkiyat güvenilirliği ile 170’den fazla uçaktan oluşmaktadır. Honda Aircraft Company’nin satış ve servis faaliyet alanı Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Güneydoğu Asya, Çin, Orta Doğu, Hindistan ve Japonya’yı kapsıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here