Honda Acura Hakkında

0
5635

2017 model Honda Acura

Yeni araba modelleri hakkında konuşmak her zaman keyiflidir. Ama yeni spor araba modelleri ile ilgili detayları öğrenmek, hatta yeni spor arabaların fotoğraflarına bakmak günün her anı yaşanacak bir keyiftir, otomobil tutkunları için. Şimdi sizinle biraz yeni Honda Acura NSX hakkında dedikodu yapalım. Evet bu haberimiz, Honda’nın Spor otomobili yeni Acura NSX ile ilgili. 

 

Geniş bir aileniz olduğu için, yeterince paranız olmadığı için ya da farklı nedenlerle asla bir spor araba alamayacak olsanız da biliyoruz ki, şöyle üstü açılan, performası ile arakasından çok konuşulan bir otomobile sahip olmayı isterdiniz. Bu bahsettiğimiz otomobil tanımlamasının altına Otomobille Yaşam kategorisinde paylaştığımız, Süreyya İzgi’nin sıklıkla test ettiği öyle kolay kolay her yerde bulunamayan araçlar da giriyor, ikinci elde bazen küçük sınıf bir araçtan daha ucuza alınabilecek eski model cabrioletler de…yelpaze geniş.

 

Honda markası’nın çok sevilen spor otomobili 2017 Acura NSX de böyle keyifli bir sürüş deneyimi sunan performans araçlarından biri. Nadir bulunur bir spor otomobil değil ama üst lüks sınıfta yer alan bir araç. Dolayısıyla tasarımı, malzeme kalitesi, iç mekanı, performansının kaynağı olan motoru ve süspansiyon sistemi, dijital entegresyonu da oldukça üst sınıfta yer alıyor. Peki son model Honda Acura’nın motor özellikleri, tasarım detayları ve fiyatı nasıl…

 

2017 Model Honda Acura NSX Motor

Araç, 573 beygir gücünde V6 motora sahip. 3.5 litrelik olan bu motor, 645 nm gücünde tork ile çalışıyor. 9 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği var. 0/100km hıza 2.9 saniyede ulaşıyor. 100 km’de 9.9 litre yakıt tüketiyor. 

 

 

Yeni Honda Acura Konfor Detayları

Bagaj hacmi, araç için önemli bir konfor göstergesidir. Burada spor bir otomobille karşı karşıyayız ve bagaj hacmi, 110 litre. İç mekanda sürücüyü adeta assite eden dijital ayrıntılar dikkat çekiyor. Koltukların panele olan açısı, mesafesi ve diğer ayrıntılar da mükemmel bir konfor hissi yaratıyor. 

 

2017 model Honda Acura’nın fiyatı ise tabanda, 500 bin Euro olarak belirlenmiş. 

Hayalinizde Honda almak varsa, arabam.com Honda ilanlarını inceleyebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here