Honda 2024’te İki Büyük Gösterim Yapacak

Honda 2024’te İki Büyük Gösterim Yapacak. Pek çok rakip otomobil üreticisine kıyasla, Honda şu anda tamamen elektrikli araçlar konusunda piyasanın gerisinde kaldı. Bu durum 2024de çıkacak modele kadar değişecek.

Honda 2024 te İki Büyük Gösterim Yapacak

Otomobil üreticisinin ABD satış müdürü Dave Gardner, Associated Press’e yaptığı açıklamada, üç yıl içinde özellikle Amerikan pazarı için bir değil iki akülü ve elektrikli SUV piyasaya süreceğini doğruladı. Honda 2024’te İki Büyük Gösterim Yapacak bunlardan ilki Honda, diğeri daha lüks bir Acura amblemi alacak.

Honda 2024 te İki Büyük Gösterim Yapacak

Her İkisi de Bir GM Platformunu Paylaşacak

Ancak her ikisi de, geçen Ocak ayında açıklanan otomobil üreticileri arasında yapılan bir anlaşma sayesinde GM’nin Ultium akü paketi mimari yapısını paylaşacak. Ancak Honda, tüm tasarım yönlerini ele alacak. Gardner, daha fazla bilginin bu yıl ilerleyen zamanlarda paylaşılacağını ekledi. Tahmin etmemiz gerekirse, bu yeni SUV’ler boyut olarak CR-V ve RDX’e benzer olacak.

Honda 2024'te İki Büyük Gösterim Yapacak

GM ve Honda’nın anlaşması, ikilinin teknolojiyi, platformları ve diğer ilgili EV sistemlerini paylaştığını da görecek. Bu yeni Honda EV SUV’lerin her ikisi de şirketin Amerikadaki geleceği için hayati önem taşıyor. Özellikle de California, 2035 yılına kadar yeni yanmalı araçların satışını yasaklamayı planlıyor. Şu anda, Honda’nın herhangi bir saf elektrikli bataryası yok. Ancak yakında bir veya iki hibrit versiyon mevcut modellerin daha piyasaya süreceğini taahhüt ediyor. Şu anda tek özel hibrit Insight sedan ve Accord ile CR-V’nin hibrit versiyonlarına sahip.

Honda, 2050 yılına kadar karbonsuz olma hedefine doğru çalışıyor ve Başkan Biden yönetiminin politikaları eski yönetimlerin aksine emisyonları azaltmaya yönelik, sıfır emisyona odaklandığının tamamen farkında.

Honda 2024 te İki Büyük Gösterim Yapacak

Honda ayrıca, işlerinin makul miktarının şu anda içten yanmalı motor üretiminden geldiğini de kabul ediyor. Bunun açıkça değişmesi gerekecek. Gardner, “Bugün modası geçmiş gibi görünen birkaç şeyde gerçekten iyiyiz, bu yüzden sıfır emisyon yönünde hızla ilerlemeye başlamak için hiçbir soru işaretimiz yok,” dedi.

Honda 2024 te İki Büyük Gösterim Yapacak

Honda’nın GM ile olan anlaşması, yalnızca bir EV platformuna ve akülere anında erişim sağladığından değil, aynı zamanda kullanıcılara acil yol yardımı, adım adım navigasyon ve eller serbest arama gibi hizmetler sunan General’in abonelik tabanlı iletişim platformu OnStar’ın da lehine bir durum.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here