Hibrit SUV 2021: Tüm Modellere Kısa Bakış

0
8160
Hibrit Suv

Hibrit SUV 2021 incelemesi…

Otomotiv pazarında kriz yaşamıyor gibi görünen bir segment varsa, o SUV’lardır. Bu arazi görünümlü araçlar, son birkaç yıldır artan ısrarla üretimi arttırıldı. Bugün üreticiler fiyat listelerinde her ihtiyacı karşılayabilecek çok sayıda modelle otomobil severlerin karşısına çıkıyor.

Hibrit SUV 2021: Yoldaki Arabalar

2021, SUV segmenti için de yeniliklerle dolu bir yıl olacak. Yeni yeniden biçimlendirilmiş modeller veya gerçek önizlemeler arasında, giderek artan bir şekilde eklemlenen hibrit Sport Utility Veichle yelpazesinden seçim yapmak mümkün olacak.

  • Peugeot 3008
  • Toyota Yaris Cross
  • Alfa Romeo Tonale

Peugeot 3008: Aslan Evi, şüphesiz piyasadaki en iyi modellerden biri ve 2021 için özellikle yenilenen ve şimdi daha agresif olan hibrit SUV Peugeot 3008’in yeniden biçimlendirilmesini sundu. 300 hp versiyonu aynı zamanda sportif hırsları tatmin ediyor.

Toyota Yaris Cross: Çok sayıda söylentiden sonra, Japon şirket geçtiğimiz aylarda B segmenti otomobili temel alan Toyota Yaris Cross’un kompakt SUV’lerin kesin şekillerini açıkladı.

Alfa Romeo Tonale: Stelvio ile elde edilen başarıdan sonra Alfa Romeo, yeni bir başarı daha istiyor. Hibrit motorlarla donatılmış orta büyüklükte bir SUV.

Hibrit mini SUV

hibrit suv 2021

Piyasadaki SUV tipi, hibrit motorlarla donatılmış, konforlu ancak özellikle hacimli olmayan bir araç arayanları da tatmin edebilir. En ilginç modelleri bulalım.

  • Jeep Renegade
  • Kia Sportage
  • Land Rover Defender
  • Mercedes GLA
  • BMW X2

Jeep Renegade: Fiat 500X ile aynı platforma dayanan Jeep Renegade, 50 km’ye kadar elektrikle seyahat edebilen yepyeni bir plug-in hibrit motorun gelişiyle kaputun altında yenilenmiştir.

Kia Sportage: Modern ve sportif hatlar, Koreli şirketin hibrit SUV’si Kia Sportage’ın başarısını belirledi. Kaputun altında, kayda değer kütleye rağmen düşük tüketim sağlayabilen 1,6 hafif hibrit bulunmaktadır.

Land Rover Defender: Otomobil dünyasında tarihi bir isim geri döndü ve 3 kapılı versiyonda Defender, küçük boyutları ve zorlu yolların üstesinden gelmek için değiştirilmemiş yeteneği ile karakterize. 3.0 litrelik hibrit motor, mükemmel performansı düşük yakıt tüketimiyle birleştiriyor.

Mercedes GLA: A-Serisi’nin SUV versiyonu yakın zamanda yenilendi ve şimdi Alman otomobillerinin tipik konforunu kaybetmeden tüm maceracı kişiliğini vurgulayan çok daha dengeli bir görünümle geliyor. 1.3 hibrit EQ Power en iyi seçim.

BMW X2: X1’in sportif versiyonu, yerden yüksekte ama her zaman sportif bir karaktere sahip bir araç arayan tüm müşterileri kendine çeken, kesinlikle hoş bir SUV coupé çizgisiyle karakterize… Kaputun altında 220 HP güce sahip 1.5 hibrit öne çıkıyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here