Harley Davidson 2021 Model Serisi ve GelişmelerSticker Fabrikası Harley Davidson Logo Sticker 00019 Fiyatı

Bir Harley-Davidson hayranıysanız ve 2021 model serisindeki son durumları merak ediyorsanız, bu haber tam size göre. 2021 model serisindeki son durumları yazımızda derledik.

Harley Davidson Motor Company, yeni yıl için Street Bob’u 114 statüsüne çıkardı, Fat Boy 114’ü yeniden tasarladı; ve 2021 CVO Street Glide ve CVO Road Glide’da Rockford Fosgate ile çalışan yeni bir ses sistemini tanıttı. Bunlarla birlikte, hat boyunca birçok yeni şekillendirme de görmek mümkün.

2021 Street Bob 114

Markaya göre bu en hafif Softail modeli. Güç, 3.000 rpm’de 119 ft-lb tork üreten bir Milwaukee-Eight 114 motordan geliyor. Bir Softail olarak, şok üzerine ön yük ayarlayıcıya sahip arka koltuk altı monoshock’a sahip. Aynı zamanda iki kişilik oturma yeri, çift büküm valfli ön süspansiyonu, LED far, dijital enstrümantasyon, USB şarj portu, anahtarsız başlatma ve bir güvenlik sistemine standart olarak sahip.

Stil parçaları, siyah ve krom öğeler içerir. Çamurluklar, gidonlar, siyah çelik bağcıklı jantlar ve vurgu olarak karartılmış bir motor. Mevcut renkler arasında Vivid Black, Stone Washed White Pearl, Baja Orange veya Deadwood Green bulunuyor.

harley 2021 street bob 114

2021 Fat Boy 114

Motor Company, 2021 Fat Boy 114 için yeni yıla farklı bir görünüm sunmak için krom kaplamaları değiştirdi. Saten krom bir tasarım yerine, artık her şeyin parlak krom olduğunu görmek mümkün. Buna, motor kapakları, egzoz, far kaportası, arka çamurluk parçaları, depo konsolu ve Vantilatör hava filtresi kapağı dahil ön uç ayrıntıları da dahil. Fat Boy, masif kauçuk giymeden Fat Boy olmazdı, bu yüzden sağlam alüminyum 18 inç Lakester jantları, 160 mm ve 240 mm Michelin Scorcher lastik setine sahip. Harley ayrıca bu ekstra kalın lastikleri gerçekten öne çıkarmak için hem ön hem de arka çamurlukları kırptı. Mevcut renkler arasında Vivid Black, Black Jack Metallic, Deadwood Green veya Vivid Black ile eşleştirilmiş iki tonlu Gauntlet Grey Metallic bulunuyor.

harley davidson 2021 fat boy 114

Street Glide Special ve Road Glide Special

Touring tarafında, hot rod bagger üçlüsü, çarpışmalarını vurgulamaya yardımcı olmak için yepyeni bir düşük profilli motor korumasına sahip. Hem Street Glide Special hem de Road Glide Special, 2021 için yeni iki tonlu boya şemalarının yanı sıra karartılmış veya parlak krom vurgu seçeneklerine sahip. Road King Special ve Street Glide Special, Harley’in yeni Daymaker LED farına da sahip.

2021 için bir CVO’ya geçmeyi düşünen kişiler için, hem CVO Street Glide hem de CVO Road Glide modelleri, markanın makineleri için özel olarak geliştirilen Rockford Fosgate sisteminden güç alan yepyeni bir Harley-Davidson Audio’ya sahip olacak.

CVO’lar ayrıca; dökme alüminyum jant ve bir lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) içeren 2021 için yeni bir 21 inç ön ve 18 inç arka tekerlek kombinasyonuna sahip. Bir LED konsol ışığı ve yeni gösterge yüzleri de standart olarak geliyor. Mevcut iki tonlu boya seçenekleri arasında saten krom vurgulu Sunset Orange Fade ve Sunset Black, parlak siyah ve siyah oniks kaplamalı Black Hole veya füme saten ve parlak siyah cilalı Bronze Armor bulunuyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here