Ford Ranger şasi dönüşebilir hale geldi. Yeni, her yere götürülebilen Ford Ranger şasi kabini, inşaat, kamu hizmetleri, ormancılık, ordu ve kurtarma operatörleri dahil olmak üzere uzman endüstrilere uygun dönüşümler için ideal bir donör araçtır.

Ford Ranger Şasi Özellikleri

ford
ford

3.270kg brüt araç kütlesi ve 3.500kg çekme kapasitesi, dönüştürücülere önemli yük taşıma kapasitesi ile üretken dönüşümler tasarlama imkanı verir

Standart olarak seçilebilir düşük menzile sahip dört tekerlekten çekiş, 800 mm sudan geçme derinliği sunar. 230 mm yerden yükseklik ile desteklenen özel Ranger arazi kabiliyeti var. Ranger şasi kabini, Avrupa’nın en çok satan pick-up’ına yapılan en son eklemedir; Ocak 2021’den itibaren sipariş edilebilir.

Ford, ilk kez yeni bir Ranger şasi kabin çeşidi sunarak, geniş bir müşteri yelpazesine Avrupa’nın en çok satan pick-up’ı oldu. 2020 Uluslararası Pick-up Ödülü’nü temel alarak kolayca sipariş araçlar yaratma yeteneği sağlıyor.

Donör Araç Özelliği

ford-ranger
ford-ranger

Sağlam Ranger şasi kabini, şasi üzeri gövde yapısı kullanır. Potansiyel dönüştürme seçeneklerini en üst düzeye çıkaran sağlam bir donör araç yaratır. Ford, Ranger şasi kabininin dört tekerlekten çekişle geliştirilmiş 1 arazi yeteneği, dayanıklılık ve yakıt açısından verimli 2 EcoBlue dizel güç aktarma organı kombinasyonunun inşaat, kamu hizmeti, mavi ışık ve kurtarma sektörlerinin ilgisini çekeceğini tahmin ediyor.

Tek kabinli gövde stilinde ve iş odaklı XL serisinde mevcut olan Ranger şasi kabini, 2015’ten beri Avrupa’nın her yıl en çok satan pick-up’ı olan Ranger serisinin en yeni üyesidir. 3 Kendini kanıtlamış donöre ek olarak araç, Ranger şasi kabini müşterileri ayrıca, uzman uygulamalar için garanti onaylı ısmarlama araçlar sunmak için Ford’un 13 pazarda 160’tan fazla Nitelikli Araç Modifiye Edici (QVM) dönüştürücülerden oluşan ağından yararlanacak.

Ford Avrupa Ticari Araçlar Dönüşüm Müdürü Paul Baynes. “En zorlu ortamlarda çalışan ve uzmanlık setlerini taşımak için zorlu bir arazi aracına ihtiyaç duyan müşteriler için Ranger şasi kabinini yaptık” dedi. “Ford’un kapsamlı QVM dönüştürücü ağıyla birleştirilen Ranger şasi kabini, müşterilerimizin nerede çalışırlarsa çalışsınlar işi halletmelerine olanak tanıyor.”

Ford Ranger Şasi: Kanıtlanmış Arazi Aracı

ford-ranger-şasi
ford-ranger-şasi

Sağlam, dayanıklı ve kanıtlanmış Ranger’in şasisi ağır hizmet tipi arka yaprak yaylı süspansiyona ve dönüştürücülerin üzerine inşa edebileceği düz bir arka yüzeye sahiptir. 3.270 kg brüt araç kütlesine kadar dönüşümler için çok yönlü bir temel sağlar.

Tek kabin tasarımı, kabinin arkasında 2.518 mm’lik maksimum dönüştürme uzunluğuna izin verir. 800 mm’ye kadar su geçiş derinliği, dönüştürmeden önce 237 mm yerden yükseklik ve optimize edilmiş yaklaşma açıları için kısa bir ön çıkıntı bulunur. Bununla zorlu arazi, Ranger şasi kabini dönüşümlerinde çok az sorun oluşturacaktır.

Ranger şasi kabini ayrıca 3.500 kg maksimum çekme kapasitesi sağlayarak operatörlerin ekstra ekipmanları kolaylıkla taşımasına olanak tanır.

2.El Ford İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here