Ford Bronco Aksesuar Listesinde 300’den Fazla Ürün!

2020’de Ford Bronco aksesuar seçenekleri için 150’den fazla fabrikada geliştirilmiş veya fabrika onaylı seçenek sunulacağı taahhüt edilmişti. Yalnızca sözünü tutmakla kalmadı, alıcılara seçebilecekleri 300’den fazla parçadan oluşan bir liste sunarak beklentilerin de üstüne çıkıyor. Henüz resmi detayları yayınlamadı. Ancak Ford bayilerine gönderilen katalog, kamyonun standart özelliklerini ve ekstra maliyetli seçenek paketlerini ortaya koyan bir iç sipariş rehberi ile birlikte çevrimiçi olarak sızdırıldı.

ford bronco aksesuar

Ne Ararsanız Var!

Katalog, Bronco’nun iki ve dört kapılı versiyonlarına uyması için şirket içinde veya güvenilir tedarikçilerle geliştirilen 300’den fazla ürünü içeriyor. Dış cepheyi özelleştirmek istiyorsanız, çamurluklar, yedek lastik kapakları, kaya rayları ve basamak çubukları dahil olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce parçaya sahip olmak mümkün olacak. İç aksesuarlar büyük ölçüde zemin kaplamaları, evcil hayvan takımları ve alan düzenleyicilerle sınırlıyken; elektronik bölümü uzaktan motor çalıştırma sistemleri ve menzil genişleten anten gibi eklentileri içeriyor.

Bronco için çeşitli satış sonrası üstler olacak. Bestop tarafından yapılmıştır. Geri çekilebilir vinil ve branda üstler gibi çeşitleri içeriyor.

Sahipler ayrıca boru şeklinde kapılar (840 $ – 1.350 $), kaya rayları (595 $) ve 32 inç yedek lastik kapakları (80 $) satın alabilecekler. Diğer aksesuarlar arasında Bushwacker çamurluk fişekleri (489 $ – 699 $), 40 inçlik bir Sert ışık çubuğu, bir vinç ve çekme kancaları bulunuyor. Öne çıkan özellikler arasında beadlock tekerlek kitlerinin yanı sıra; kayaklardan snowboard’lara, bisikletlerden kanolara kadar her şey için taşıma araçları bulunuyor.

2021

Paket Ayrıntıları da Bulunuyor

Diğer arazi yükseltmeleri arasında tavana monte bir ışık çubuğu (1.748.96 $) bulunuyor. Ayrıca amber veya beyaz renkte, alt gövde aydınlatmasıyla birlikte aynaya monte edilmiş bir arazi lambası da (641.19 $) var. Diğer güç aksesuarları arasında bir vinç ve yerleşik bir buzdolabı / dondurucu kombinasyonu bulunuyor. İki buzdolabı / dondurucu seçeneği var: biri fiyatı olmayan Ford’dan, diğeri ise Indel B’den 299,99 dolara.

Son olarak, sipariş kılavuzu lansmanda sunulacak seçenek paketlerinin ayrıntılarını veriyor. Orta Paket adı verilen paket, ortam ayak boşluğu aydınlatması, çift bölgeli klima kontrolü, orta konsolun arka kısmında bir elektrik prizi, ses tanıma özellikli Ford’un Sync 4 bilgi-eğlence sistemi ve bir dizi elektronik sürüş yardımcısı gibi özellikler içeriyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here