En Üst Düzey Aile Nakliyecisi 2021 Chevrolet Suburban !

3
6126
2021 Chevrolet Suburban

1935 Yılında beri üretilmekte olan Chevrolet Suburban, yenilenen tasarımıyla tekrar sahalara çıkmaya hazırlanıyor.

“SUV” tipi araçların atası denebilir Suburban için; kübik yapısı, büyük tekerlekleri ve motor hacmi ile Amerikan pazarında oldukça popüler bir araç diyebiliriz.

Özellikle Amerika’da ikonik araçlardan birisi olan görülen Suburban yenilenen tasarımıyla, uzay çağının esintilerini bir aile aracında göstermeyi başarıyor. Çelik ile güçlendirilmiş şasesi, güvenlik ve hafiflik anlamında kendini geliştirmeye devam ediyor. Kartal gözü far tasarımıyla yenilenmiş ve ölçüleri daha da büyümüş durumda.

Gelenekler bozulmadan inşa edilen yeni Suburban; yolcu alanı, konfor ekipmanları ve yol tutuşuyla ilgili yenilikleri beraberinde getiriyor. Havalı süspansiyonları, 22 -inch lastikleri ile gerçekten heybetli olduğu konusunda soru işareti bırakmıyor.

Bizde Doblo’su Olan Enişte, Onlarda Suburban Kullanıyor!

Ülkemiz şartlarıyla karşılaştırıldığında Suburban’ın ülkemizde yaygın bir satışının olmamasının birçok sebebi sıralanabilir;

  • İlk olarak 5.3 litre ve 6.2 litre v8 motor hacimleri oldukça yeterli bir örnek olabilir. 😊Akaryakıt fiyatları düşünüldüğünde astronomik bir yakıt maliyeti ortaya çıkacaktır.
  • Türkiye’de vergisi 2020 yılı için yıllık olarak 45.924,00 TL olarak çıkıyor.
  • Ayrıca yüksek hacimli bu motorların ülkemizde nasıl vergilendirileceğini varın siz düşünün…
  • Amerikan tarzı enişteler büyük ailelerini ve fazla eşyaları taşımak için SUBURBAN’ ı tercih ediyor.
  • En pahalı versiyonu 72.300 $ olan Suburban birim fiyat olarak düşünüldüğünde, Türkiye’de 72.300 TL gibi bir fiyata, sıfır kilometre bir Fiat Doblo almak mümkün görünmüyor.

Chevrolet Suburban Amerikan Pazarında Oldukça İddialı!

Chevrolet Suburban bu konseptteki araçların öncülerinden olsa dahi ciddi rakipleri de var. Ford Expedition ve Nissan Armada gibi modeller, geniş iç hacim, yolculuk güvenliği ve konforu konusunda birbirleriyle yarış halindeler.

Chevrolet Suburban’ın High County olan en üst donanım seviyesinde;

  • Arka koltuklarda alınabilen multimedya ekranları, tüm araç içerisinde kullanılan yumuşak plastik parçalar ve deri dokunuşlarla premium algısını en üst seviyede yaşatmaya çalışıyor.
  • Arka koltukların ayarlanabilmesi, üçüncü sıra koltuklarda çocuk yolcular içinde çok geniş bir yaşam alanı sunuyor.
  • Ayrıca yatabilen koltuklar ile beraber nerdeyse bir panelvan kadar yükleme alanı sunuyor.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here