Marussia B2 ‘nin belirli bir benzersiz stili var, diğer benzer arabalarda görülenler ile tam olarak ilişkili olmayan bir stil.

Marussia B2 Spor Araba Tasarımı ve Detayları

Rusya, süper otomobilleriyle tam olarak bilinmiyor. Yine de 2009’da Moskova’dan bir şirket oldukça umut verici bir Marussia B1’i ve kısa bir süre sonra halefi Marussia B2’yi ortaya çıkardı. Genel olarak daha iyi ve kaliteli bir ürün olduğunu bildiğimiz için, ikincisi hakkında konuşmak daha iyi olacaktır. Temelde diğer tüm küçük ölçekli spor otomobil veya süper otomobil üreticilerinde olduğu gibi, Marussia üretimini başka bir şirkete yaptırdı.
Marussia B2 Spor Araba Tasarımı ve Detayları
Bu durumda, B2’nin 500 adet üretiminden sorumlu olan Finlandiya’dan Valmet Automotive ( Fisker Karma’yı üreten şirket ). Tabii, onlar oldukça makul bir fiyat ile 2012’de $ 130.460 fiyatlı araba üretimini gerçekleştirdi. Şapkalı Marussia arabasının, süspansiyonun geliştirilmesi için KW veya motor geliştirme için Cosworth gibi bir dizi üst düzey şirket ile işbirliği içinde geliştirdiği iddia edildi.

Şirket yetkilileri araç için “B2, yeteneklerimizin ve hırsımızın açık bir ifadesidir. Marussia-Cosworth güç üniteleriyle birleştirilmiş aynı olağanüstü hafif ve güçlü şasi yapısını kullanan B2, tasarımcılarımıza ve müşterilerimize daha vahşi taraflarını keşfetme imkanı veriyor.” açıklamalarını yaptı.

Açıkça geniş bir stile sahip olan Marussia B2, diğer benzer arabalarda görülebilenlerle tam olarak ilişkili olmayan belirli bir benzersiz stile sahip. Geliştirilmiş palet performansı sunan ve sürücülere çekici bir sürüş deneyimi sunan, amaca yönelik olarak üretilmiş bir makinedir. Bunların tümü, sadece 2,425 lbs’lik düşük ağırlıklı tasarımı ve 420 beygir gücündeki bir motorun yardımıyla elde ediliyor.

Marussia B2 Spor Araba

Ünlü Cosworth’un yardımıyla geliştirilen turbo beslemeli 2.8 litre motor, 3,2 saniyede 0-100 kmh sprint yapabiliyor. Araç motoru neredeyse 190 mil / saat maksimum hız sağlayan birinci sınıf kalitededir. 130 bin dolar fiyatla satılan diğer B1 versiyonu da oldukça iyi aktarma organlarına sahip. Marussia B1 modeli 300 beygir gücü için iyi olan doğal emişli, 3,5 litrelik bir V-6 kullanıyor. Her iki B1 ve B2 modelini de ele alarak hız ve performans açısından diğer araçlarla kıyasladığımızda sonuçlar oldukça tatmin edicidir.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here