ds store

DS, 4. Showroomunu İzmir’de Açtı!

PSA grubunun premium otomobil üreticisi DS, geçtiğimiz senelerde Citroen’den ayrılarak ayrı bir marka olarak konumlandırılmıştı. DS, ürettiği modeller ile PSA grubunun tek premium segment otomobil üreticisi olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrı bir marka olarak konumlandırılmasından sonra DS, Türkiye’de de showroomlarını ayırmaya başlamıştı. İstanbul’da Avrupa ve Anadolu olmak üzere 2 satış noktası olan DS, 3. şubesini Ankara’da açmıştı. Yeni DS Store ise İzmir’de faaliyete geçti.

ds store izmir

Yeni DS Store Bornova’da!

Türkiye’deki dördüncü showroomunu İzmir Bornova’da açan DS, 500 metrekarelik ileri teknolojiye sahip bir alanda hizmet verecek. Koluman Holding iştiraki Monde Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Türkiye’de temsil edilen DS, Ege bölgesinde bu shoroomu ile hizmet verecek. Ayrıca Monde Motorlu Araçlar tarafından ilerleyen dönemde yeni şubeler açılacağı da aktarılan bilgiler arasında.

Koluman Holding iştiraki Monde Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Altuğ Erciş, 2020 yılında 694 adetlik DS satışı gerçekleştirdiklerini belirtti ve; “İzmir’de açılan dördüncü showroomumuzla 2021’e de yine hızlı bir başlangıç yapmış olduk. DS Store İzmir’de şu an için DS 7 ve DS 3 Crossback olmak üzere iki ayrı modelde satış gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz modelleri deneyimlemek isterlerse, 24 saatlik süre boyunca otomobilleri test edebilecekler.  Bu yıl içinde zarif,  güçlü ve sofistike bir hat çizgisine sahip olan iddialı sedan modelimiz DS 9 Sedanı da tüm showroomlarımızda satışa sunacağız. Lüks segmentte Avrupa’da büyüyen 3 markadan biri olan DS, Türkiye’de önemli bir diğer segmentte yer alacak DS 9 Sedan modelinin gelmesiyle birlikte Türkiye’deki yükselişini sürdürecektir. Aynı zamanda DS olarak yatırımlarımız 2021 ve 2022 yıllarında da farklı şehirlerde sürecektir.” diye konuştu.

İkinci el satılık DS modelleri

2021 ‘de Satışa Çıkacak Olan 5 Yeni Model!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here