Yeni Citroen C-Serisi Araçlar

Citroen, C3, C3 Aircross ve C5 Aircross için en popüler seçenek paketlerini bir araya getirdi. Seçenekleri toplayarak ve bunları standart olarak donatarak Citroen C-Serisi olarak adlandırılan yeni bir donanım seviyesi ortaya koydu.

Yeni üç model öncelikle çevrimiçi alıcıları hedefliyor. Ancak Citroen gelecekte üçünün de doğrudan bayi ağından satın alınabileceğini söylüyor.

C3 C-Serisi

Yeni C3 C-Serisi’nin fiyatları 13.980 £ ‘dan başlıyor. Standart donanım 16 inç alaşım jantlar, LED farlar, Onyx Black tavan ve arka gizlilik camı içeriyor. Hatchback ayrıca standart olarak Citroen’in Metalik Soft Sand renginde boyanmış.Ancak alıcılar fazladan 275 £ ile 545 £ arasında bir fiyata başka dört kaplama arasından seçim yapabiliyorlar.

İçerisi, C3 C-Serisi otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto ile yedi inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahip. Şerit takibi, hız sabitleyici, trafik işareti tanıma sistemi ve arka park sensörleri gibi güvenlik ve sürücü destek ekipmanları da dahil.

C3 C-Serisi, 82 bg ve 118 Nm torka sahip giriş seviyesi 1,2 litrelik üç silindirli benzinli motorundan güç alıyor. Standart olarak beş vitesli bir şanzımanla eşleştirilmiş.

C3 Aircross C-Serisi

Citroen C3 Aircross C-Serisi 17.000 £ ‘dan fiyatlandırılmış ve genel olarak C3 hatchback ile aynı donanıma sahiptir. Yumuşak dokunuşlu bir gösterge paneli, grafit gri döşeme, otomatik ışıklar, otomatik klima ve kabin için bazı krom kaplamaları içerir.

Motoru da biraz daha güçlü. C3’ün güç aktarım mekanizmasının 109 bg ve 205 Nm tork üreten turboşarjlı bir versiyonu. Aynı zamanda standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulundurur, ancak daha az güçlü ünite ile aynı ekonomi rakamlarına sahiptir.

C5 Aircross C-Serisi

Son olarak, yeni Citroen C5 Aircross C-Serisinin başlangıç ​​fiyatı 25,755 £ ‘dur. Otomobilin mevcut Shine spesifikasyonuna dayanıyor; ancak 18 inç alaşım jantlar, LED farlar, arka gizlilik camı ve egzoz çıkışı için krom kaplama dahil bir dizi ekstra donanım ekliyor.

İçeride alıcılar, ses tanıma, bir çift USB bağlantı noktası ve üç yıllık TomTom Live Traffic güncellemelerinin yanı sıra benzersiz bir “C-Serisi” markalı yer paspası setine sahip. Aktif güvenlik freni, geri görüş kamerası ve çok yönlü park sensörleri gibi bazı ekstra güvenlik ekipmanları da bulunuyor.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here