Chevrolet Camaro 2019 Görücüye Çıkacak!

0
6897

Chevrolet alınır mı alınmaz mı derken bu otomobilin Avrupa pazarında elini epey güçlendirdiğini de görmek lazım. Chevrolet 2019 modelleri Avrupa piyasasında çok sağlam yer açıyor kendine. Bunun nedeni, güçlü motor ve geniş iç hacim.

Çeşitli sebeplerle ülkemizden çekilen Chevrolet’in 2019 modelleri içinde en çarpıcı örneklerden biri Camaro. Peki 2019 model Chevrolet Camaro’nun özellikleri neler?

Chevrolet Camaro 2019 Görücüye Çıkacak!

Chevrolet’in Camaro modeli, pek çok otomobil tutkunu için özel bir modeldir. Markanın karakterini de yansıtan bu aracın 2019 modeli yakında yollarda olacak. Şimdiden onunla ilgili bilgiler de geliyor. Peki 2019 Chevrolet Camaro tasarımı, iç mekanı ve motoru hakkında ilk duyumlar neler?

Pazar Hedefi Önemli

Otomobil endüstrisi, sadece mühendislik ve üretim demek değil. İşin marka pazarlaması ile ilgili kısmı artık en fazla ciddiye alınan operasyonel konu. Bildiğiniz üzere Chevrolet markası bir kaç yıl önce ülkemizde operasyonunu durdurma kararı almıştı. Bu kararda pazar araştırmaları çok etkili oldu. Chevrolet, Türkiye’den çekilince ikinci el Chevrolet fiyatları da bariz bir şekilde düşmüştü. Chevrolet Türkiye’ye tekrar gelir mi bilemiyoruz ama önümüzdeki yıl, markanın ciddi şekilde gözünü Avrupa pazarına diktiği biliniyor. Bakalım neler olacak? Chevrolet, Avrupa pazarından istediğini alabilecek mi?

1. 2019 Model Camaro Tasarım Özellikleri

Amerikanın en büyük otomotiv üreticilerinden biri olan Chevrolet, güçlü görünüm ve geniş iç hacim konusu tasarım dilinin merkezine taşıyan bir markadır. Camaro modelinin tasarım diline e aynı ortak değerler söz konusu. Chevrolet Camaro 2019 modeli tasarım açısından göz kamaştırıcı bir otomobil. Chevy Motor tasarım ekibi ile çalışan Chevrolet, Camaro’nun tasarımında far ve ızgara detaylarını öne çıkarmış. Bu da araca agresif bir ifade vermiş. 20 inçlik jantlar, arka kısımdaki LED stop lambaları da dikkat çekici yenilikler.

2. Son Model Camaro İç Mekan Özellikleri

 

 

 

 

Yeni Chevrolet Camaro’nun iç mekanında son teknoloji dijital detaylar dikkat çekiyor. Kablosuz şarj, Android ve iOs uyumlu girişler, 8 inçlik multimedya ekranı bunlardan sadece bir kaçı.

3. Yeni Camaro Motor Özellikleri

Yeni Camaro’da motor seçenekleri de artmış. 4 farklı motor seçeneği sunan 2019 model Camaro, özellikle Avrupa pazarını hedeflemiş görünüyor. 2019 Camaro motor seçenekleri: RS, SS, ZL1, 1LE şeklinde. Camaro’nun motoru hakkında 8 silindirli motor ve 10 ileri otomatik şanzıman gibi çok çarpıcı detaylar da var.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here