Chery Türkiye Yeni İş Ortaklığını Açıkladı!

0
4024

Chery Türkiye Yeni İş Ortaklığını Açıkladı! Türkiye pazarına iyi bir giriş yapan Chery, bir basın lansmanıyla Maher Holding’e bağlı Quick Finans ile iş ortaklığına gittiğini duyurdu. Marka, lansman kapsamında Türkiye’de gerçekleştireceği faaliyetleri açıkladı.

İmza töreni ise; Quick Towers’ta düzenlendi. Törene iki şirketten de pek çok önemli yönetici katılım gösterdi. Sürücüler ilk başta; 1.6L TGDI motoru ve 7 ileri otomatik şanzımanı olan OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO gibi modelleri tanıyacak. Araçların kasa tipi ise SUV’dir. Ayrıca bu modeller, Quick Finans’ın sürücülere sunacağı kredi seçenekleriyle ulaşacak.

Aynı zamanda marka rekabetçi bir fiyat politikası izleyeceğine dairde bilgiler verdi. Satışların ise, 2023’ün ilkbahar aylarında başlaması planlanıyor. Ayrıca 2024 yılı ile de hem elektrikli hem de hibrit modellerin sunulacağına ilişkin açıklamalar yaptı.

Lansmanda Yapılan Bilgilendirmeler

Ortaklık için bir araya gelen iki şirketin önemli isimleri konuya dair açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. İlk olarak; Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si, Türkiye pazarına yeniden girmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ayrıca konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı; Quick Finans’ın arkasında güçlü finansman desteği, otomotiv finansmanı alanındaki tecrübe ve deneyime sahip güçlü ekibiyle yaptığımız iş birliğinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Chery için Türkiye, çok önemli bir stratejik pazar. Yakın zamanda Türkiye’de tüketicilerle buluşacağımız için çok heyecanlıyız”.

Ayrıca sözlerine sözle devam etti; “Dünyada ilgi gören araçlarımızın tüketicilerle uygun finansman koşullarında buluşabilmesinde finansman partnerimiz Quick Finans’ın; çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Her zaman müşteri odaklı bir şirket olan Chery, Quick Finans’ın uygun finansman paketleri sayesinde, sadece hızlı ve pratik hizmetler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda müşterilerimizin hayalini kurduğu, onlara değer katan yeni otomobillerine kolayca ulaşabilmesini sağlayacak”.

Ayrıca Chery Türkiye’den, Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan‘da açıklamalar yaptı. Turan açıklamasında; “Türkiye genelinde kendi yatırımımızla faaliyete başlayacağımız 2023 yılında 25 yetkili satıcı (satış ve servis) ile hizmet vereceğiz. Bu sayı 2024 yılında 40’ı aşacak. Finansman partnerimiz Quick Finans; ile tüm bayilerimizde satış anında hızlı ve uygun finansman imkanı sunacağız. Quick Finans, aynı zamanda bayilerimizin stok finansmanını destekleyerek Chery Türkiye’den araç alımlarının finansmanında da çözümler sunacak” dedi.

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ ise, yaptıkları iş birliğinin mühim olduğu dile getirdi. Konuya ilişkin olarak; “Ülkemizde yatırım kararı alan global otomotiv markası; Chery ile otomotiv finansmanı konusunda iş birliği yapmaktan ve kendilerini genel müdürlüğümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. Ayrıca yaptığı konuşmada Karadağ, Quick Finans’ın akıllı, pratik anında kredi seçeneklerinin müşteriler için avantajlı olduğuna değindi.

Son olarak eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz; “Dünya Devi Chery Türkiye’de!” başlığımıza da göz atın.

  • Kaynak-1: Chery Türkiye
  • Kaynak-2: Quick Finans

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here