BMW Elektrikli Sepet Konseptli Motosikletini Duyurdu!

1
1385

BMW Elektrikli Sepet Konseptli Motosikletini Duyurdu! BMW, elektrikli motosiklet ve araba konusunda oldukça başarılı düşünceler ve adımlar ortaya çıkarmaktadır. Alman şirket, geleceğin teknolojisi olan elektrikli araçların önemini çoktan anlamıştır ve üzerinde çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Geçmiş yıllarda sepetli motosiklet tasarımları oldukça yoğun üretilip, başarılı satış rakamları elde edilmiştir.

Gelenekselleşmiş Modernizm!BMW Elektrikli Sepet Konseptli Motosikletini Duyurdu!

Motosikletin tasarımına baktığım zaman 2.Dünya savaşında cepheye uzaydan bir parça düşmüş gibi hissediyorum. Sepetli motosikletler tasarım olarak oldukça şık ve işlevsel durmaktadır. Başarılı tasarımcı, geleneksellik ve modernizm kelimelerini birleştirerek ortaya bu motosiklet konseptini çıkarmıştır. Yol ve arazi sürüşlerine göre iki farklı konsept tasarlanmıştır. Sepet sayesinde sadece yolcu ve eşya kullanımı artırılmamıştır. Aynı zamanda ekstra pil alanı yaratılmıştır. Böylece motosikletin sepeti, gereksiz yükten ziyade yararlı bir parça olmuştur. Temel anlamda sepetin neye yarayacağı bilinmese de ileride sadece piller eklenip, uzun menzil elde edilebileceğini düşünüyorum. Belki de üzerine portatif jeneratör konulup, çok daha uzun menzillere çıkması sağlanabilecektir.

Tasarımcısı Valino’nun söylediğine göre sepet rahatlıkla çıkarılıp, takılabilecektir. Fakat takılıp, çıkarılmasının gerçekten rahat olmayacağını düşünüyorum. Bunun başlıca sebebi; Sepetteki bataryalar ile motosikletin birbirinden ayrılmasının zor olacağıdır. Gelecek planlarına göre motosiklet ya 2’li çekiş kontrolüne ya da 3’lü çekiş kontrolüne sahip olacaktır. 3 tekerleğin çekiş kontrolüne sahip olması, özellikle arazi şartlarında üstün başarıyı sağlayacaktır. BMW Elektrikli Sepet Konseptli Motosikletini Duyurdu! Gelecek yıllarda satışa çıkmasını beklemekteyim.

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here