Bentley Bentayga Hibrit 2021’de Nasıl Olacak?

Güncellenmiş Bentley Bentayga Hibrit, ultra lüks SUV ile 2021’de piyasaya sürülecek iki plug-in modelden ilki olarak ortaya çıktı.

Bentley Bentayga Hybrid Dış Tasarım

Bentayga’nın orijinal versiyonu geleli o kadar uzun zaman olmamıştı. Ancak güncellenmiş ve makyajlanmış versiyonu bir dizi ince ayar sunuyor.

Tıpkı standart otomobil gibi, tamamen yeni bir ön uç görünümü var. Izgara daha büyük, farlar yenilenmiş ve kanatlar öncekinden daha geniş görünüyor.

bentley bentayga hibrit arka

Arkadaki, şık arka lambalar ve fren lambaları doğrudan markanın Continental GT’sinden ilham aldı. Bentayga’ya baktığınızda ne kadar etkileyici olduğunu düşünüyorsanız, birçok kişinin size katılmasının muhtemel olduğunu söyleyebiliriz.

Bentley Bentayga Hybrid İç Tasarım

İçeride, yeni bilgi-eğlence sistemi eski modelin tuşlarını ortadan kaldıran 10.9 inçlik bir ekran etrafında inşa edildi. Sistem, Apple CarPlay ve Android Auto ile de uyumlu ve kablosuz şarj özelliği standart olarak geliyor.

İç mekan, ilk kez mevcut olan bir dizi yeni seçenekle donatılmış; Bentley araçlarında alışılan zarif görünümden ise ödün verilmemiş. Bu seçenekler arasında arasında koyu renkli elmas fırçalanmış alüminyum kaplama ve iki yeni ahşap kaplama bulunuyor. İsimleri ise Koa ve Crown Cut Walnut.

iç tasarım

Mulliner Sürüş Spesifikasyonunu seçmek, yeni bir kapitone tasarım eklemiş. Buna ek olarak dikkatli kişilerin koltuklarda da mikro boru detaylarını bulması olası olacaktır.

Bentley Bentayga Hybrid Motor

Kaputun altında, Hybrid Bentayga’nın selefine göre değişmediğini görmek mümkün. Aynı 3.0 litrelik ikiz turbo benzinli motora ve yaklaşık 450 hp güç oluşturmak için bir araya gelen bir elektrik motoruna sahip.

Bentley, güncellenmiş otomobilin tüm elektrik gücüyle 50 km’ye kadar çıkabileceğini iddia ediyor. Ancak bunun gerçek dünyada biraz azalabileceği öngörülebilir.

bentayga

Sistem, sürüş sırasında sistemden en iyi şekilde yararlanmak için rejen frenleme teknolojisini kullanırken, batarya üç saatin altında tam kapasiteye şarj edilebilir.

Her zaman benzinli güç kullanmayı seçebilir veya alternatif olarak elektrikli araç modunu (aracı çalıştırdığınızda otomatik olarak etkinleştirilir) kullanabilirsiniz. Resmi ekonomi ve performans rakamları için daha onaylanma beklenmesi gerekecek. Ancak ve 5.2 saniyede 0-100 km performansı beklendiği söylenebilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here