4X4 Lada Niva Değişti!

0
14982
Lada Niva

4X4 Lada Niva değişti! AvtoVaz otomobil firmasının 1963’ten beri ürettiği Lada markasının Niva modelinde bu yıl keyifli bir makyajın sonuçlarını göreceğiz. Lada Niva 2020 modeli hakkında ilk bilgiler şöyle…

4X4 Lada Niva Değişti!

Rus otomobil üreticisi AvtoVaz tarafından üretimine devam edilen Lada markası, Türkiye’nin de sevilen 4X4’lerini üretiyor. Uzun yıllar ülkemizde ulaşılabilir fiyata arazi aracı almanın ve uygun fiyata parça temin edebilmenin adresi olan Lada’nın SUV modelleri hala çok gözde. Özel bir kitlesi olan Lada, bugün Türkiye’de 2018’den beri tekrar gündemde.

Adını Slav aşk tanrıçası Lada’dan alan marka, arazi koşullarında güçlü durabilen ve kullanıcıya kolay çözüm üretme esnekliğini veren özel bir markadır. Lada’nın 4X4 modeli Niva ise 2020’de bir dizi yenilikle karşımıza çıkıyor.

Küçük değişimler gören Lada 4X4 Niva’nın makyajına bakalım:

  • Ön ızgarası tamamen değiştirildi
  • Yeni sis farları eklendi
  • Araç içi klima kumandaları daha fonksiyonel bir hale geldi
  • Havalandırma kanallarının yapısını tamamen yenilendi
  • Araç için eşya gözlerinde de tasarımsal değişiklikler yapıldı. Yeni eşya gözleri eklendi.
  • Arka koltukların diz-baş mesafesi arttı.

Lada Niva Fiyatları Nasıl?

2. El Lada Niva Fiyat Listesi Burada!

Lada marka araç fiyatları için hem ikinci el hem de sıfır km seçeneklerini arabam.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bir kaç saniye içinde ikinci el Lada fiyatlarına dair fikir edinebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here