2021 İsuzu MU-X! SUV Dünyası Hazır Olsun!

0
5132

İsuzu MU-X, çok rahat bir şekilde söylemek gerekir ki çok iddialı geliyor!

Kendini kanıtlamış motorları ile, Japon otomobil güvenini sunan markalardan birisi olan İsuzu, yeni SUV modeli MU-X ile ortalığı karıştıracak gibi duruyor.

Ülkemizde ticari araçlar konusunda tutulan marka, geçmişten beri uzun kilometreler yapan dayanıklı motorları ile ün kazanmıştı.

İsuzu Mu-Xİsuzu Mu-X

Pick-up modelleri ile teknoloji ve güvenlik elemanlarını araçlarına entegre eden şirket, SUV modeli olan MU-X ile yolculuğuna devam ediyor.

1İsuzu Mu-x Motor Özellikleri

Pick-up modelinin SUV olmuş şekli olarak söylense de, arka tasarımı gerçekten çok iddialı olan ve bugün piyasada olan SUV araçlarını ciddi bir rekabet ortamı doğuracak bir araç olduğunu söyleyebiliriz.

İki motor seçeneği olduğu belirtilen model, 1.9 litrelik turbo beslemeli ve 4 silindirli dizel motoru 150 HP güç ve 350 NM tork değerlerine sahip.

İsuzu Mu-X

Bu motor, 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilebiliyor. Yalnızca arkadan itiş olarak tercih edilebiliyor.

Diğer motor seçeneği ise; 3.0 litrelik yine turbo beslemeli ve 4 silindirli bir dizel motor seçeneği.

Bu ünite, 190 HP güç ve 450 NM tork değerlerine sahip ve bu motor seçeneği sadece 4×4 olarak ve 6 ileri otomatik şanzıman kombinasyonu ile tercih edilebiliyor.,

2Donanım Ve Tasarım Özellikleri

D-max modeli ile ön tasarım konusunda benzer özellikleri çokça bulunan modelin, asıl farklılığı arka tasarımda başlıyor.

SUV tarzı olan bu araç oldukça agresif ve sportif bir görünüme sahip olmuş.

Kullanılan Led aydınlatma grupları ile günün teknolojilerini de kullandığını gösteren marka, renk seçenekleri ile kişiselleştirme imkanını da sunabiliyor.

D-max modeline göre daha premium bir havası olan aracın, iç mekanında da bu hissi alabilmek mümkün oluyor.

İsuzu Mu-Xİsuzu Mu-X

Mu-X modeli Pick-up modeline göre çok daha konforlu olduğunu iddia ederken, kullanılan teknolojiler ile daha yenilikçi bir araç olduğunu da belirtmiş oluyor.

Ayrıca 7 kişilik yolcu taşıma kapasitesi olduğunu da unutmayalım.

Opsiyonları ve fiyatları ile ilgili bilgiler sınırlı olsa da, İsuzu markasına olan güven ve aracın dinamik tasarımı ilgi çekici bir araç olacağına işaret ediyor.

İkinci El İsuzu İlanları

Tekerinize Taş Değmesin.

 İsuzu Mu-X   İsuzu Mu-X      İsuzu Mu-X    İsuzu Mu-X İsuzu Mu-X İsuzu Mu-X İsuzu Mu-X

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here